Yangın söndürme tüpüne gizlenmiş 10 kilogram eroin ele geçirildi


İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı bir operasyonda TIR-kamyon gibi araçlar üzerinde bulunan yangın söndürme cihazlarına gizlenmiş 10 kilogram eroin ele geçirdi.

Jandarma ekipleri bir operasyonda santranç takımları arasına gizlenmiş yaklaşık 7 kilo 6000 gram uyuşturucu ile TIR-kamyon gibi araçların üzerinde bulunan yangın söndürme cihazları gizlenmiş 10 kilogram eroin ele geçirdi.

Jandarmadan yapılan açıklamada, "2015 yılı içerisinde gerçekleştirilen bir operasyonda santranç takımları arasına preslenerek gizlenmiş vaziyette yaklaşık 7 kilo 6000 gram uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

Yine fiziki takip neticesinde araç yangın söndürme cihazı içerisinde gizlenmiş vaziyetteki uyuşturucunun Esenyurt'ta belirlenen bir adrese teslim edildiği, buradan Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, ve Silivri'de satışının yapılacağı öğrenilmiştir.

28 Kasım 2015 günü söz konusu uyuşturucuyu ele geçirmek üzere operasyon icra edilmiş olup 2 büyük yangın söndürme cihazı içerisine zulalanmış 10 kilogram eroin maddesi ele geçirilerek E.Y. ve M.Y. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan E.Y. ve M.Y. isimli şahıslar haklarında 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir." denildi.


CİHAN
<< Önceki Haber Yangın söndürme tüpüne gizlenmiş 10 kilogram eroin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER