Yandaş gazeteci Erdoğan'a neler demiş neler...

17/25 Aralık yolsuzluk dosyaları başta olmak üzere birçok konuda manipülatif haberleriyle AKP'ye medya gücü olarak destek veren ve havuz medyası tabir edilen gazeteler gündem oluşturamadıklarını Erdoğan'a itiraf etmişler

Yandaş gazeteci Erdoğan'a neler demiş neler...

Yeni Şafak Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi'nin,  Moskova dönüşü Cumhurbaşkanı'nın uçağında Erdoğan'dan Moskova camisinin detayları hakkında anlattıklarını yazdığı yazıda çok önemli bir detay var. Selvi'nin yazısına göre Yeni Akit'in temsilcisi Serdar Arseven Erdoğan'a devlet imkanlarıyla büyütülen havuz medyasının 'gündem oluşturamadığını itiraf etmiş. 
İşte Selvi'nin yazısından ilgili bölüm...
***
(...)
''Başbakan Davutoğlu'nun New York gezisine iştirak eden Hürriyet yazarı Akif Beki, Tur A-330 uçağında olanları aktardı. Biz de bir gün önce aynı uçakla Moskova'ya gidip dönmüştük. Bu durumda ben de Cumhurbaşkanı'nın uçağından bazı anekdotlar aktarmazsam olmaz. Akif abi bak bizim uçakta başka neler oldu.
Akit Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Serdar Arseven soru cevap bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 28 Şubat sürecindeki medya neydi. Bir Yeni Akit bir de Yeni Şafak gazetesi vardı. Şimdi çok genişlemiş ama gündem oluşturamıyoruz” dedi.''


(Editör Notu:Yazının devamında kendi gazetelerini övmeleri, dik durduklarından dem vurmaları vs olduğu için isteyen kaynağından okuyabilir)
SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Yandaş gazeteci Erdoğan'a neler demiş neler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER