Vosvoscuların Yenimahalle'de sinema keyfi

Vosvoscuların Yenimahalle'de sinema keyfi

Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri, Yenimahallelilerin yaz akşamlarına renk katıyor.

Sinemayı vatandaşın ayağına götüren Yenimahalle Belediyesi, Susuz Pazar Yeri'nde vatandaşları Cem Yılmaz'ın sevilen filmi AROG'la buluşturdu. Mahalle sakinlerinin yanı sıra Ankara Volkswagen Fun Club üyelerinin de izlediği film, seyircisine eğlenceli saatler yaşattı.

Filmi izlemeye gelen Fun Club üyeleri, ülke olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde, kardeşlik türkülerinin ölümsüz ismi Kazım Koyuncu ile barış ve kardeşlik mesajları vermeyi de ihmal etmedi.

Cem Yılmaz'ın AROG filmini vatandaşın beğendisine sunan Yenimahalle Belediyesi, mısır ikramlarıyla da Yenimahallelilere sinema ortamını arattırmadı.

"KARDEŞÇE BULUŞMALARA DEVAM"

3 bin üyesi olan Fun Club üyeleri, Yenimahalle Belediyesi'nin bu kötü günlerde yüzlerde biraz da olsa tebessüm bıraktığına vurgu yaparak, genç yaşta hayatını kaybeden müzisyen Kazım Koyuncu ile barış ve kardeşlik vurgusu yaptı. Üzerinde "Kazım Koyuncu'ya selam, kardeşçe buluşmalara devam" yazan pankart açan üyeler, "Yeniden kardeşlik türküleri söyleyelim" mesajı verdi.

Sıra sıra dizilmiş Vosvoslar eşliğinde filmi seyreden Yenimahalleliler de böyle bir hizmeti vatandaşların ayağına getiren Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkürlerini sundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Vosvoscuların Yenimahalle'de sinema keyfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER