Volkan Demirel'den Fatih Terim'e şok sözler

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, milli takıma alınmamasıyla konusunda ilginç sözler söyledi: "Performansım kötü olabilir, tweet atmıyor olabilirim, lobim olmayabilir! Aslında konuşacak çok şey var da, konuşursam yanlış konuşurum. Dilimin ayarı yok..."

Volkan Demirel'den Fatih Terim'e şok sözler



Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor maçı sonrası basın mensuplarının karşısına geçerek gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı. Son maçlarda aldıkları seri galibiyetlere dikkat çekerek kötü gidişe son verdiklerini belirten tecrübeli kaleci, milli takıma alınmamasıyla ilgili 'tartışma yaratacak' açıklamalar yaptı.

"KARA BULUTLARI DAĞITTIK"
Akhisar Belediyespor maçında iyi bir oyun sergilediklerini belirten Volkan Demirel, "Üzerimizdeki kara bulutları dağıttık. Futbol böyle. Kötü başlarsanız kötü gidecek diye bir şey yok. Bazen kadere mahkum olursunuz, bazen de çizilen yolda ilerlemek size düşer. Kötü başladık, biz de memnun değildik ama 3 maç üst üste kazandık. Herkes elini taşın altına koyarsa zoru kolaya çeviririz. Daha iyi yerlere geleceğiz. Milli takım arası dönüşünde Galatasaray ile oynayacağız. En iyi şekilde hazırlanıp derbiye çıkacağız. Ama maçın sonucunu o anki şartlar belirler" dedi.

"İKİ HAFTA ÖNCE KRALDIN.."
Volkan Demirel, maçtan sonra Akhisar Belediyespor kalecisi Fatih'in yanına giderek kendisini teselli ettiğini de belirterek, "Aslında biz iki gol attık. Üçüncü gol kaleci Fatih'ten geldi. Fatih adına çok şanssız bir pozisyondu. Maçtan sonra Ertuğrul ile beraber yanına gittik. Kaleciler yalnız adamlardır. İki hafta önce Trabzon maçında 10 tane çıkarmıştı. Kaleci şansı olunca, iyi başlar iyi götürürsünüz. Fatih'i ben iyi buluyorum. Türkiye'de değer vermeyi bilmiyoruz. Fatih'in yanına gittim, "İki hafta önce kraldın. Şimdi kötü olacak halin yok" dedim. Biz kaleciler biribirimize anlarız" dedi.
<< Önceki Haber Volkan Demirel'den Fatih Terim'e şok sözler Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER