Volkan Demirel: “Vatan haini ilan edildim”

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, gündemdeki konular hakkında basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Volkan Demirel Samanyolu Haber'e konuştu

VİDEO ARŞİVDİR


Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel Toku Yaylası’ndaki kampta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Milli takım ile ilgili açıklamalarda bulunan deneyimli file bekçisi, verdiği tepkinin arkasında olduğunu söyleyerek, “Başka şeylere dikkat çekmek istedim ama vatan haini ben oldum” dedi.

Milli takım meselesi ile ilgili yaşanan diyalogları dışarıya yansıtmayacağını ifade eden Demirel, “Bunlar tamamen aile içinde kalan şeyler. Prim konusunda benim söyleyeceğim bir şey yok. Vermişlerdir, almışlardır, haklarıdır. Ne geçti, ne bitti bilmiyorum ve bu konuda kimseyle konuşmadım. Ben sadede Türk milli takımının başarılı olmasını isterdim ama olmadı. Önümüzdeki turnuvalara bakıp layık olduğumuz yere geleceğiz diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Milli takımı bırakmadığını ifade eden Fenerbahçe kalecisi, “Milli takımı bıraktım diye bir şey söz konusu değil. Başka şeylere dikkat çekmek istedim ama vatan haini dediler bana.. Empati yapınca insan neyin ne olduğunu anlar. Empati yapsalar anlarlar. Bu harekete mecbur kaldım. Ben kendimi Türk futbolu adına ateşe attım diyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Demirel sözlerine şöyle devam etti:

“Maçlar Konya’da oynanınca milli takım yürüdü gitti. İstanbul’da oynanasaydı maçlar bu kadar başarı olur mu bilmiyorum. Birlik olarak keşke bu başarı Avrupa Şampiyonasında da devam etseydi.”

“Milli takıma gidemedim diye vatan haini ben oldum. Yapacak bir şey yok.”

GÖKHAN GÖNÜL HAKKINDA…

“Hiçbir arkadaşımızın buradan gitmesini istemem. Ben futbolcu olarak çok üzülüyorum. Keşke gitmesek burada kalsak. Ancak gidenin arkasından da fazla bir şey söyleyemeyiz. Sonuçta kendi tercihleridir. Onlar için hayırlısı olsun diyorum. Kimse sonsuza dek burada kalmayacak. Yeni gelen arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz.

“Futbolcular artık profesyonel olarak düşünüyor. Ben böyle bir transferi gerçekleştiremem. Benim de sözleşmem sezon sonu bitiyor acnak hiçbir şekilde Türkiye’de başka bir kulüpte oynamayı düşünmüyorum.”



<< Önceki Haber Volkan Demirel: “Vatan haini ilan edildim” Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER