Veliler masa tenisi turnuvasında


Özel Menderes İlköğretim Okulu'nun organize ettiği babalar masa tenisi turnuvası Menderes Kolejinin spor salonunda gerçekleşti. Onlarca velinin katıldığı ve gün boyu süren masa tenisi turnuvasına her tür meslek grubundan Artvinli katıldı.

Katılımcılara öğlen yemeği olarak Karadeniz'e has hamsi ikram edildi. Katılımcıları çocuklarının da izlediği masa tenisi turnuvası hayli çekişmeli geçti. Maçlar çift eleme usulü yapıldı. Gruplar halinde yapılan turnuvada en son grup birincileri karşılaştı. Final maçına kadar rakipler birbirlerini hayli terletirken, son maçta izleyenlerin nefesleri kesildi. Son maçlarda daha güzel oyun çıkaran Muhammet Karamustafa maçı almayı başardı. Çok yetenekli masa tenisi severlerin katıldığı turnuvada Menderes Kurum Müdürü Muhammet Karamustafa birincilik kupasını, 3B sınıf velisi olan Metin Meriç ikincilik kupasını, 4B sınıf velisi Alparslan Avcı da üçüncülük kupasını aldı.

Katılımın yüksek olmasının kendilerini sevindirdiğini söyleyen Menderes Koleji Müdür Muhammet Karamustafa, "Artvin'de okul velilerimizin hafta sonlarını farklı bir etkinlikle geçirmelerini amaçlayarak tenis turnuvası düzenlemek istedik. Gerçekten keyifli bir gün geçirdik. Çok sayıda bir katılım oldu. Bu da maçların hayli renkli geçmesine sebep oldu. Masa tenisi turnuvasına katılan herkese teşekkür ediyor, ayrıca derece elde eden sporseverleri de tebrik ediyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Veliler masa tenisi turnuvasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER