Vatandaş, Nedim Şener'in nasıl çark edeceğini tartışıyor

Papaz Andrew Brunson'un 2 yıl tutuklu kalmasına sebep olan gizli tanıkların ifadelerini geri çekmesinin ardından AKP'li gazeteci Nedim Şener'in sözleri sosyal medyada tekrar gündeme oturdu.

SHABER3.COM

Geçtiğimiz aylarda ABD ile artan gerilim sonrası Andrew Brunson'la ilgilşi önemli iddialar olduğunu TV ekranlarında söyleyen Nedim Şener'in, son duruşmada hiçbir ifadelerini kabul etmeyen ve iddialarından vazgeçen gizli tanıkları savunduğu videosu olay oldu.

Şener henüz iki buçuk ay kadar önce şöyle diyordu:

"Bruson'ın 51 sayfalık bir iddianamesi var. Okuduğunuz zaman Brunson'ın bir görünen yüzü var. Hatta bir "13. Kavim" var. Onun peşine düşmüş. 20 yıldan beri Türkiye'de. O, 13. Kavim kim? Kürtler. Ona göre, klişeye kazandırmak ve Güneydoğu'da Kürtleri 13. Kavim olarak Hristiyanlaştırmak amacıyla bir faaliyet içinde. Ama kendisi bunu yaparken, hakkında açılan soruştırma var. O sırada Doğa isimli bir gizli tanık ortaya çıkıyor. Brunson'ın bilgisayarlarında olan bütün verileri itiraf metniyle beraber ilgili kurumlara veriyorlar. İstanbul Kontakt isimli bir site var. İstanbul'da Hava Harp Okulu'nda temasta olunan kişilerin listesi çıkıyor. CIA'cilerin ismi çıkıyor. Doğa isimli kişi CIA'cileri tek tek tarif ediyor. Ben onun içindeydim diyor. Buna benzer itiraflar da ortaya çıkıyor. Brunson ifadesinde bütün bunları reddediyor. Bunları yok sayıyor. Ortaya çıkan veriler var."

SOSYAL MEDYADA DALGA GEÇEN DE VAR, KIZGIN OLAN DA

Sosyal medya ise bu iddialarıyla ilgili Nedim Şener'e hesap soruyor.



<< Önceki Haber Vatandaş, Nedim Şener'in nasıl çark edeceğini tartışıyor Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER