Vanlı sinema severlerden Selam Bahara Yolculuk filmine büyük ilgi


VAN (CİHAN)- Yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak çekilen Selam Bahara Yolculuk filmi Vanlı sinemaseverlerle buluştu. Gösterime giren film ilk seanslar olmasına rağmen yoğun ilgi ile karşılaşırken izleyiciler zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı, başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan ile Kırgız oyuncular Mıktıbek Apazov, Egemberdi Bekboliev, Nazira Aitbekova'nın yer aldığı Selam Bahara Yolculuk filmi Van'da gösterime girdi.

Selam Bahara Yolculuk, Türkiye'den Kırgızistan'a gidip yepyeni, umut dolu bir hikaye yazmak isteyen bir öğretmenin yaşadığı zorlukları ve bu süreçte iç içe geçen hayatları konu alan bir dram filmi. Fedakarlık hamuru ile yoğrulmuş idealist bir öğretmenin Tanrı Dağları'nın eteklerinde verdiği mücadele, duygu dolu sahneler eşliğinde gözler önüne seriliyor. Duygu dolu filmi izleyen izleyiciler zaman zaman gözyaşlarına tutamadı.

Filmin Van'da gösterime girdiği ilk seansında seyredenlerden Mehmet Demir, filmi çok beğendiğini ve herkesin mutlaka seyretmesini tavsiye ettiğini belirtti. Son dönemde izlediğim en güzel filmlerden biri olduğunu belirten Demir, "Herkese filmi izlemelerini tavsiye ediyorum. Filmi izlerken çok duygulandım. O güzel hizmetleri yapabilmek için büyüklerimizin çektiği sıkıntıları görünce çok etkilendim. İlk filmi de izlemiştim. Filmde izlediklerimiz bir senaryo değil. Filmde gördüklerimiz, dünyanın dört bir yanında yaşandı ve halen yaşanıyor. Gerçekten çok etkilendim. Filmi herkese tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Vanlı sinema severlerden Selam Bahara Yolculuk filmine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER