"Uyuşturucu ve dopinge yaklaşma, kitap oku"


Ankara'da doping ve uyuşturucunun zararları anlatılırken, 'Uyuşturucu ve dopinge yaklaşma, kitap oku' sloganıyla da gençleri okumaya yönlendirmek amacıyla panel düzenlendi.

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu'nun (DUMESF) organize ettiği doping ve uyuşturucu konferansı, Ankara'da Osman Hamdi Bey Ortaokulu yapıldı. Konferansta ortaokul öğrencilerine doping ve uyuşturucunun zararları anlatıldı.

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF), Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu (THMAF), Hankido, Kumdo, Hankumdo, Kunmudo, Sunmudo spor branşları Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak ve Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu, Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu (THMAF) Ankara İl Başkanı Cüneyt Kılıç'ın katılımı ile Ankara ilinde "Uyuşturucu Ve Dopinge Yaklaşma" konferansı yapıldı.

Ankara, Keçiören'deki Osman Hamdi Bey Ortaokulu'nda düzenlenen konferansa, Osman Hamdi Bey Ortaokulu Okul Müdürü Erdal Erden, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Cüneyt Kılıç ile öğrenciler katıldı.

ILICAK: TEMİZ SPOR VE TEMİZ GELECEK İÇİN 'KİTAP' OKUYUN

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Ankara'ya gelerek seminer verdi.
Ilıcak, tek hedeflerinin uyuşturucu ve dopingden uzak çalışkan ve duyarlı sporcular yetiştirmek olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Federasyon olarak bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ankara'da sporun birçok branşında çok başarılı aktif çalışmalar yapıldığını iyi biliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza kötü alışkanlıklardan uzak, başarılı bir hayat biçimini benimsemelerini anlatıyoruz.
Kitap okuma alışkanlığının önemini anlatıyoruz. Yalnızlıkta dost ve arkadaş yokluğunun yerini kötü alışkanlıklar yerine, ancak kitaplar alabileceği için, televizyon ve internet ağlarının tehlikeli sunumlarından korunmak için kitap okumalıyız."

KILIÇ, BELGESİNİ ALDI

Bu arada konuşmaların ardından federasyon başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Cüneyt Kılıç'a Ankara İl temsilciliği belgesini ve teşekkür belgesini verdi.

Mücadele sporlarının her dalında uluslar arası hakem, antrenör, milli sporcu ve Avrupa şampiyonu, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu ve Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu (THMAF) Ankara İl Başkanı Cüneyt Kılıç yaptığı açıklamada, "Genç jenerasyonumuz için çok önemli olan bu konularda, önümüzdeki günlerde farklı okullarda ve kurumlarda seminerler vermek üzere çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz. 'Temiz spor, temiz nesil' olgusunu her branşa yerleştirmek istiyoruz." diyerek, sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber "Uyuşturucu ve dopinge yaklaşma, kitap oku" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER