Uyuşturucu mafyası Polisle çatıştı! Bir saldırgan bir polis öldü

Kağıthane’de uyuşturucu baskınına giden Mobil Park timine, içerideki şüpheliler otomatik ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırganlardan biri çatışmada öldü, bir polis memuru ise şehit oldu.

SHABER3.COM

Kağıthane’de uyuşturucu baskınına giden Mobil Park timine, içerideki şüpheliler otomatik ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Çatışmada 1 polis memuru göğsünden vurularak şehit olurken diğeri de ağır şekilde yaralandı.

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Mobil Park timi saat 00.30 sıralarında Merkez Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde bulunan bir adrese baskın düzenlendi. Uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen eve yapılan baskında, polis ekiplerine uzun namlulu ve otomatik silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu polis memurları Hakan Telli ve A.Y.Ç. göğsünden vurularak ağır şekilde yaralandı.

Diğer polis memuru ise yara olmadan kurtularak bina dışına çıktı. Saldırının ardından polis memurunun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele (TEM) Operasyon Timi, Çevik Kuvvet, Asayiş Ekibi ve Gece Kartalları yönlendirildi. Cadde ve sokakların girişleri ablukaya alındı. Olay yerinde çok sayıda sağlık ekibi hazır bekletildi.

Yapılan baskında saldırganlardan Diyar Anacur (18) ölü olarak ele geçirildi. Polise ateş açan O.A. (27), A.A. (19), K.T. (22), G.D. (19) isimli saldırganlar ise gözaltına alındı.

Gözaltına alınan saldırganlardan birinin yaralı olarak ele geçirildiği öğrenildi.

Öte yandan İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, 2 polis memurunun yaralanmasının ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Baskında yaralanan 2 polis memuru ambulanslarla Okmeydanı Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi ve Sarıyer’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan polis memurlarında Hakan Telli, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Diğer memurun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin saldırganın cenazesi Bahçelievler’deki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Diğer 4 saldırganın emniyetteki sorguları sürüyor.
<< Önceki Haber Uyuşturucu mafyası Polisle çatıştı! Bir saldırgan... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER