Uygulamalı Tarım Fuarı, nisanda açılıyor


Elka Fuarcılık tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenecek Uygulamalı Çukurova Tarım Fuarı, 20-24 Nisan tarihleri arasında ÇUKOBİRLİK Fuar Alanı'nda gerçekleşecek.

Geçen yıl Türkiye'de ilk kez uygulama tarlası ve kapalı sergi salonunu aynı anda katılımcı ve ziyaretçilerin hizmetine sunan Elka Fuarcılık, bu yıl ikinci kez sektör ilgililerini bir araya getirecek. 2015 yılında 28 ilden ve yurt dışından 22 bin 540 ziyaretçi ile 215 firma ve firma temsilcisini buluşturan Çukurova Tarım Fuarı'nda, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Fransa, Güney Kore, Hindistan, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Japonya, Türkiye, Yunanistan'dan katılım sağlandı. Fuar 22 bin 500 metrekare kapalı, 5 bin metre kare açık alan ile 80 dönüm uygulama tarlası üzerinde kuruldu. Türkiye'de ilk kez bir fuar organizasyonunda, fuarı ziyaret eden ve Tarım Bakanlığı kayıt sistemlerinden herhangi birine kayıtlı olan çiftçiler arasında yapılan milli piyango çekilişi ile Traktör ve Hassas Ekim Makinesi hediye edildi.

Hedefin; Türkiye'nin en büyük tarım fuarı olmak olduğunu belirten Elka Fuarcılık yetkilileri, Çukurova Bölgesi'nin hak ettiği gibi bir fuarı hazırlamak için çalışmalara devam ettiklerini ve tüm sektör ilgililerinin desteklerini beklediklerini kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Uygulamalı Tarım Fuarı, nisanda açılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER