Uşak, Travel Turkey İzmir'de stant açtı


Adana'nın partner il, Kosova'nın partner ülke olduğu 9. Travel Turkey İzmir'de, Uşak'ın tanıtımı için de bir stant açıldı. Dün açılan fuarda Uşak Valisi Ahmet Okur tarafından karşılanan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve beraberindeki heyete, standı ziyaretlerinde şehir hakkında bilgi verildi.

Bakan Ünal'ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Okur, "Türkiye'nin en gelişmiş bölgelerinin başında gelen Ege Bölgemiz, turizm açısından da her geçen yıl ilerleme kaydetmekte, gerek tesis yapımı gerek yatak kapasitesiyle öne çıkan bölgemiz, yurtiçi ve yurtdışı fuarlarla en iyi şekilde tanıtılmaktadır. Turizm, ticari boyutunun yanısıra dünyanın çeşitli ülkelerinin barış içinde yaşamalarına vesile olmaktadır. İlimizin de Ege Bölgesi'nin turizmdeki avantajından faydalanabilmesini arzu etmekteyiz." dedi. Fuarlar vesilesiyle yerli ve yabancı ziyaretçilere kendilerini en iyi şekilde tanıtabilmenin, daha fazla yerli ve yabancı turist çekebilmenin gayreti içinde olduklarını belirten Okur, "Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir fuarından, ilimizin tanıtımı açısından en iyi şekilde faydalanabilmeyi umuyoruz. Fuarda ilimizin en belirgin yönleriyle ön plana çıkması için çalışmalar yaptık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İmkanı ve fırsatı olan tüm vatandaşlarımızı da dört gün sürecek ve çeşitli etkinliklere evsahipliği yapacak Travel Türkiye fuarına ve Uşak ili standına bekliyorum." şeklinde konuştu.

Stantta deri, tekstil, gıda ürünleri, geri dönüşüm mamulleri gibi ürünlerin sergilenmesinin yanısıra Uşak'ın tarih, turizm, kültür ve gelenek yönlerini anlatan tanıtım materyalleriyle ziyaretçilere bilgi veriliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Uşak, Travel Turkey İzmir'de stant açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER