Ünlülerin başı hırsızlarla dertte

Son yıllarda artan hırsızlık vakalarından ünlüler de nasibini aldı. Evine hırsız girenler kervanına oyuncu Burçin Terzioğlu da katıldı.

Ünlülerin başı hırsızlarla dertte

ALTIN PORTAKAL HEYKELİNİ DE ÇALDILAR
Bayıltıcı sprey kullanan hırsızlar Mustafa Uğurlu’nun 1998 yılında “Ağır Roman” filmindeki rolüyle aldığı ‘en iyi yardımcı erkek oyuncu’ dalında kazandığı Altın Portakal ödülü evinden çalındı.

ARABANIN ANAHTARINI DA ÇALDILAR
Unutulmayan bir hırsızlık olayı da Şebnem Özinal - Şefik Öztek çiftinin başına gelmişti.  Gümüşsuyu'ndaki evlerine salon penceresini zorlayarak giren hırsız, dizüstü bilgisayar ve BMW marka otomobilin anahtarını alarak kayıplara karışmıştı. Oyuncusu Mehmet Akif Alakurt, model Ayça Kuru ve manken Tuğba Melis gibi isimler de hırsız mağduru ünlüler arasına girmişti. 

KUTLAMA SONRASI 50 BİN TL BUHAR OLDU
Çok konuşulan hırsızlık olayı Kiralık Aşk’ta rol alan Sinem Öztürk’ün başına geldi. Evindeki kutlama sonrasında 50 bin TL civarında mücevheri çalınmış, dostlarını zan altında bırakmamak için şikâyetçi olmamıştı.

ERDAL ÖZYAĞCILAR’IN KAPISINI PARÇALADILAR
Yakın zamanda Bodrum’da evlere dadanan hırsızlar Erdal Özyağcılar’ın evine demir parmaklıkları parçalayarak girmiş ve dizüstü bilgisayarı ile eşinin, içinde üç bin lira olan çantasını çalmışlardı.

ENGİN GÜNAYDIN DAHA ŞANSLIYDI
Geçen İzmir Foça’daki evi soyulan oyuncu Engin Günaydın şanslıydı. Hırsızlar, bazı ziynet eşyalarıyla oyuncuya ait dizüstü bilgisayarı çalarak kaçtılar. Ancak hırsızlar dizüstü bilgisayarı satarken polis aramalarına yakalanmış ve ziynet eşyaları ve bilgisayarı geri verilmişti.

BURÇİN TERZİOĞLU SOYULDU
Burçin Terzioğlu’nun Arnavutköy’deki evine giren hırsızlar kasayı boşaltıp iki adet taş yüzüğün de olduğu ziynet eşyası ile bir miktar nakit parayı çaldı. Terzioğlu hırsızlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Meydan Gazetesi

<< Önceki Haber Ünlülerin başı hırsızlarla dertte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER