Ünlü aileye büyük şok: Dev holdingin veliahtı denizde ölü bulundu

Araç üstü ekipman üretiminde dünya otomotiv devlerinin üst yapı sağlayıcısı ve çözüm ortağı olan Katmerci ailesinin 49 yaşındaki veliahtı Orbay Katmerci denizde ölü bulundu. Katmerci Holding 'TOMA'nın da üreticisi.

SHABER3.COM

İstanbul'da ünlü Katmerci ailesinin büyük oğlu 49 yaşındaki Orbay Katmerci'nin cansız bedeni Ahırkapı açıklarında bulundu. Yapılan incelemelerde bir bacağının da kırık olduğu tespit edilirken Katmerci'nin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden atlayarak canına kıydığı öne sürüldü.

ORBAY KATMERCİ KİMDİR
Orbay Katmerci, 1974 yılında Gaziantep'te doğdu. Yılmaz Katmerci ve Necla Katmerci'nin oğludur. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, babasının sahibi olduğu Katmerciler Holding'de çalışmaya başladı. Holding bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu. 2010 yılında holdingin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu. Orbay Katmerci, holdingin inşaat, turizm, mermer, gıda ve tıp gibi sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerinde görev aldı. Holdingin yurtdışı yatırımlarını da yönetti.

ANNESİNE BABASINA UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞTI
Orbay Katmerci, bundan 24 yıl önce turizm, insaat, mermer, gida ve tıp alanında yatırımlarıyla tanınan babası Yılmaz Katmerci'nin 37 yıllık eşi Necla Katmerci'ye açtığı boşanma davasında gündem olmuştu. Orbay Katmerci, babasının annesi ve kendisini 20 milyon dolarlık malikaneden attırmak istediğini öne sürerek annesiyle birlikte babasına uzaklaştırma kararı aldırmıştı.
<< Önceki Haber Ünlü aileye büyük şok: Dev holdingin veliahtı denizde... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER