Üniversite öğrencisi kaza yaptı, olay yerinde ikinci bir yaralı daha arandı


Ankara'da, kontrolden çıkan ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla atan araçtaki üniversite öğrencisi yaralandı. Hastaneye kaldırılan öğrencinin araçta arkadaşının olduğunu söylemesi üzerine kaza yeri polis ve sağlık ekipleri tarafından didik didik arandı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Bilkent, İhsan Doğramacı Bulvarı'nda yaşandı. Eskişehir Yolu istikametine seyreden 06 MH 342 plakalı otomobil, Bilkent Oteli önünde bir anda kontrolden çıktı. Çarptığı aydınlatma direği ve ağacı deviren otomobil defalarca takla attı. Araçtan fırlayan Bilkent Üniversitesi öğrencisi yabancı uyruklu Eilyar Solouk ağır yaralandı.

Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Solouk, olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hastanede sağlık ekiplerine, araçta arkadaşının olduğunu söylemesi üzerine ekipler kaza yerini didik didik aradı. Polis ve sağlık ekipleri, güvenlik görevlileri ile vatandaşlar yolun kenarındaki çalılık alanı uzun süre araştırdı. Ekipler, aracın altına ve içine de defalarca baktı. Polis memurları ise yaralının aracında buldukları telefondan yaralının arkadaşlarını arayarak şahsın yanında başka biri olup olmadığını öğrenmeye çalıştı. Olay yerinde başka bir yaralıya rastlanmadı.

Yaralının eşyalarını polis ekipleri karakola götürdü. Devrilen ağaç ve aydınlatma direği yolun kenarına çekildi. Adeta hurdaya dönen aracın parçalarının ise etrafa dağıldığı görüldü. Araç çekiciyle otoparka çekildi. Görgü tanığı aracın çok hızlı olduğunu, aydınlatma direğine çarptıktan sonra 3-4 defa takla attığını söyledi. Yaralının vücudunda birçok kırık bulunduğu, hayati tehlikesinin ise olmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Üniversite öğrencisi kaza yaptı, olay yerinde ikinci... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER