Umut Bulut Galatasaray'a kırgın

Kayserispor'un Galatasaray'dan transferin son günlerinde kadrosuna kattığı santrfor Umut Bulut, 'Tabii gönül isterdi ki Galatasaray'dan güzel ayrılmak ama şartlar bu şekilde gelişti. Memleketime geldiğim için mutluyum" dedi.

Umut Bulut Galatasaray'a kırgın


37'si A Milli olmak üzere 68 kez milli formayı terleten, Trabzonspor'da top koşturduğu dönemde gol kralı olan Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinden Umut Bulut, Galatasaray'dan ayrılışı nedeniyle eski kulübüne kırgın olmadığını ancak, daha iyi şartlarda bunun gerçekleşmesini arzuladığını dile getirdi. 

Umut, Kayserispor'a transferiyle ilgili Doğan Haber Ajansı'na (DHA) şunları anlattı: "Öncelikle bu transferin herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Artık Kayserispor forması altında Kayserispor için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bundan sonra oynadığım dönemlerde Kayserispor için goller atıp, katkı sağlamak istiyorum. Ben Kayserili, Yeşilhisarlıyım. Hem merkezde hem de ilçelerde akrabalarımız var. Kendi memleketime geldim. Tabii gönül isterdi ki Galatasaray'dan güzel bir şekilde ayrılmak ama şartlar bu şekilde gelişti. Memleketime geldiğim için mutluyum. İnşallah herkes için de hayırlı olur. Güzel bir camiaya, hedefleri olan bir camiaya geldim. İnşallah bundan sonra Kayserispor forması için ter dökeceğim. Elimden geldiği kadar takıma faydalı olmak istiyorum." 

UMUT'UN BABA OCAĞINDA YÜZÜ GÜLDÜ

Takım arkadaşlarıyla tanısan ve onların tebriklerini kabul eden Umut'un Kayserispor forması altındaki ilk antrenmanında hayli neşeli olduğu görüldü. Yüzü sürekli gülen milli futbolcu, antrenmanı izleyen taraftarın 'Eski takımın Galatasaray'a karşı oynayacağın maçta gol atacak mısın?' şeklindeki sorularına 'Elbette. Bir Kayseri sözü var, dostluk başka alışveriş başka diye. Ben, şu anda Kayserispor'un futbolcusuyum. Sadece Galatasaray değil, oynayacağım tüm maçlarda gol atmak hedefimdir' diye sözlerini tamamladı.

KUTLU: 'UMUT GİBİ ÖNEMLİ BİR İSMİ KAZANDIK'

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu da Umut Bulut'un kadrolarına güç kattığını ve böylesi tecrübeli bir oyuncuyu aralarında görmekten mutlu olduklarını söyledi. 

Kutlu, "Bu sene yeni bir takım kurduk. Sezon başından beri çalışmalarımız vardı. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Yapabildiklerimiz ya da yapamadıklarımızla Kayserispor bu sezon bu takımla ligi tamamlayacak. Ben oyuncu grubuma inanıyorum. Herkes inansın, sabretsin. Bu sene Kayserispor hem iyi futbol oynayarak hem de aldığı sonuçlarla iyi bir sene geçireceğini düşünüyorum. Zorlu bir fikstürle başladık. İlk maçı ligin önemli takımlarından biri Akhisar'la oynadık. Ardından Fenerbahçe ile devam ettik. Fenerbahçe şampiyonluğa oynayan bir takım. Oynayacağımız Galatasaray karşılaşması zor bir maç ama Fenerbahçe karşısında ortaya koyduğumuz performans biz önümüzdeki haftalar için umutlandırdı. O maçtan sonra aramıza 2 yeni arkadaşımız daha geldi. Zor bir maç ama kendi taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

PEHLİVAN: "UMUT BULUT ÇOK İSTEDİĞİMİZ BİR OYUNCUYDU"

Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan ise 'Umut Bulut ve Murat Duruer gibi iyi tecrübeli oyuncu aldık ama, her zaman gönül daha fazla ve en iyi oyuncuları almak ister. Bizim kulübümüzün de bir transfer politikası var. Mali durumları var. Bunlarda dikkate alınarak takıma faydalı olacak en iyi 2 oyuncuyu aldığımızı düşünüyorum. Zaten Umut çok istediğimiz bir oyuncuydu. Murat Duruer takıma çok faydalı olabilecek bir futbolcu. Bence 2 oyuncu ve mevcut kadroyu değerlendirdiğimiz zaman yeterli olduğunu düşünüyorum. Zaten devre arasında yine transferle ilgili bir durum olacak olursa yine o zaman eksik yerlere transfer yapılır ama bana göre sahada 11 kişinin oynadığını düşünürsek takımın yeterli olduğunu düşünüyorum. Alternatifli ve iyi oyunculardan kurulu bir kadromuz var. 

Mehmet Topuz transferini isteyen de oluyor. İstemeyen de oluyor. Mehmet Topuz bizim eski oyuncumuz. Onunla ilgili bir sıkıntımız yok. Bu sadece bir transfer politikası. Kulübün transfer politikasında Mehmet Topuz'la ilgili olumsuz bir durum olmadı. Sadece mevcut aldığımız oyuncularla ilgili mevcut oyuncuların oynadığı bölgelerle ilgili tercih edilen yerler var. Bu sadece tercihle ilgili bir şey. Yoksa, biz Mehmet Topuz'u seviyoruz. Galatasaray evimizde oynayacağımız bir maç. Kayserispor sahasında oynadığı her maça 3 puan parolasıyla çıkar. Galatasaray maçına da inşallah bu eksik oyuncularımız hazır hale gelir. Oyuncularımızla inşallah 3 puan alırız' diye konuştu.
<< Önceki Haber Umut Bulut Galatasaray'a kırgın Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER