Ümit Özat: Mücadeleyi bırakmayacağız


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Medicana Sivasspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada mücadeleyi bırakmayacaklarını belirtti.

Özat 1 - 0 kazandıkları Medicana Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında iyi bir mücadele örneği sergilediklerini ancak son haftalarda şanssız yenilgiler aldıklarını söyledi.

İyi bir mücadele olduğunu anlatan Özat, "Ben hep şunu ifade ettim. Normal hayatta paranı kaybedebilirsin, işini kaybedebilirsin ama onurunu kaybetmemek lazım. Bizde puan kaybedebiliriz. Ancak mücadeleyi bırakmamamız lazım. Bunu hep oyuncularıma anlatıyorum. Onları bugünkü mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Beşiktaş, Osmanlı ve Konya maçlarında gol yiyene kadar pozisyon vermeyen bir takımdık. İlk defa kendi düzeyimizde bir rakiple oynadık haftalar sonra. Bundan sonraki süreçte de bu tür takımlarla oynayacağız. Ligden düşebiliriz. Ancak hatalarımızı devam ettirirsek tekrar çıkma imkanımız yok. Burası büyük bir camia. Bir tek tesis eksiği var. Bu da aşılabilir. Önümüzdeki 10 haftada bu takımın başarısı için mücadele edip birlik ve bütünlüğü korumamız lazım. Bu mücadele ile düşmeyi asla hak etmiyoruz. 10 maçın 5'ini alıp 1-2 de dışarıda oynayacağımız maçlardan beraberlikle ayrılırsak ligde kalacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Makasın artık daraldığını anlatan Özat, "Kaybetme lüksümüz artık yok. Biz bu oyuncularla bu yola çıktık. Bu yolun sonunda da bu oyuncularla ligde kalacağız." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Ümit Özat: Mücadeleyi bırakmayacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER