Ümit Özat: Çok güzel bir mücadele oldu


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Akhisar Belediyespor ile aralarındaki mücadelenin çok güzel geçtiğini belirtti.

Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Ümit Özat, 0 - 0 biten Akhisar Belediyespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, sahada gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularını kutladı.

Maçın başında ve devamında vermiş oldukları pozisyonların tamamen Enes'in bireysel hatasından kaynaklandığını savunan Özat, "Bireysel hataya hiçbir antrenör çözüm bulamaz. Topun arkasına geçen oyuncularıma şunu söyledim: Bu takım geçen sene yediğinden fazlasını atmış, bu sene de attığından fazlasını yemiş. Demek ki takım savunmasında arıza var. Bundan dolayı da topu kalemizden uzak tutup, daha çok önde basmayı düşünen bir oyun tarzı benimsedik. 5-6 günde bundan fazlası olamazdı diye düşünüyorum. Girmiş olduğumuz 3-4 tane net pozisyon var. Bunlar gol olsa oyunun çehresi çok daha farklı olabilirdi. 15 günlük ara bize hem fizik anlamında hem de taktiksel anlamda oyunu geliştirme adına çok katkı sağlayacak diye düşünüyorum. Çünkü bu arada Welliton ve Sadiku aramıza katılır." diye konuştu.

ARSLAN: ZORLU BİR RAKİP BULDUK

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan da maç öncesine baktıkları zaman geçen hafta ertelenen bir maç olduğunu, Mersin'in ise puan tablosunda bulunduğu yerin sıkıntılı olduğunu söyledi.

Bugün çok zorlu bir rakip beklediğini ve beklediği gibi de sahada zorlu bir rakip bulduklarını anlatan Arslan, şunları söyledi:
"Çok yürekten oynadılar. Galibiyet alabilmek için özellikle Mersin futbol takımını tebrik ediyorum. Biz biraz daha organizasyonumuzdan eksiktik. Biraz daha yanlışları bol yaptık. Futbolcu arkadaşlarımın birbirleriyle olan davranış modellerinden rahatsızım. Biz hep büyük aile olmanın yollarında ilerliyoruz diyoruz. Bugün ben onda da bir geriye gidiş gördüm. Tabii ki kafalar karışık. Transferler, mukavelelerin yenilenme olayları bizi etkiledi. Maça baktığımızda belki rekor da kırabilirdik. İlk saniyelerde gol olabilirdi çok net ama ondan sonra Mersin takımı daha doğru oynadı. Daha istekli oynadı. Ben 1 puana sevinçliyim. Puanımızı 30 yaptık. En azından üçlü rakamlara ulaştık. Devre arasında oyunculara söyledim. En az 5 kişiyi değiştirmem lazım, ama 5 kişi değiştiremiyorum. Siz kendinizi değiştirin biraz maçın gidişatında. Giren 3 oyuncudan da verim alamadığımı düşünüyorum. Oyuncular çok ekstra katkı vermeyince başladığı gibi bitti maç." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Ümit Özat: Çok güzel bir mücadele oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER