Uludağ Üniversitesi Ar-Ge Günleri'nde poster ödülleri sahiplerini buldu


Bursa Uludağ Üniversitesi'nde (UÜ) düzenlenen Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri'nde sunulan 123 poster jüri tarafından değerlendirilerek ilk üç dereceye girenler açıklandı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, etkinliğinde son gününde dereceye giren poster sahiplerini açıklayarak ödüllerini verdi.

Rektör Prof. Dr. Ulcay, etkinlik boyunca 15 adet Sektöre Ait Poster, 48 adet Akademi- Sektör İşbirliği Posteri, 22 Disiplinlerarası Akademik Poster ve 38 adet de Akademik Poster olmak üzere toplam 123 posterin sunulduğunu, bunların iki gün boyunca jüri tarafından tek tek incelenerek değerlendirildiğini söyledi.

Rektör Ulcay, birincilik ödülünün Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde çalışan bir öğretim üyesinin ULUTEK'te faaliyet gösteren Harpsan firmasında yürüttüğü bir çalışmasına gittiğini açıkladı.

İkincilik ödülünü ise Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü ile Akdeniz Üniversitesi Teknokent'te faaliyet gösteren NanoTech ArGe arasında yürütülen üniversitelerarası bir çalışmanın kazandığını vurgulayan Ulcay, üçüncülük ödülünün ise yine UÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü ile TOFAŞ AŞ. arasında yürütülen bir çalışmaya verildiğini ifade etti. CİHAN
<< Önceki Haber Uludağ Üniversitesi Ar-Ge Günleri'nde poster ödülleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER