Uğur Çiftçi: Mehmet Özdilek ile Bursaspor'a karşı çok iyi hazırlandık


Gençlerbirliği futbolcusu Uğur Çiftçi, milli maç nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini, Bursaspor karşısına moralli çıkacaklarını söyledi.

Bursaspor maçı hazırlıklarına devam eden Başkent ekibinde akşam yapılan antrenman öncesi genç oyuncu Uğur Çiftçi açıklamalarda bulundu. Oynadıkları ilk iki maçta kötü goller yediklerini ve iki mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Kasımpaşaspor karşısında aldığımız galibiyet bize moral oldu. Milli maç arasını çok iyi değerlendirdik. Mehmet Hoca geldi, çok iyi çalışmalar yaptık. Bursaspor'a iyi çalıştık. Çalışmamızın emeğini alacağımızı düşünüyorum. Biz de iyi takımız, Bursa da iyi takım, iyi bir maç olacak. Mehmet Hoca yönetim ve futbolcularca istenilen bir isimdi. Bizim için çok iyi oldu. Disiplinli ve bizi tanıyan bir hoca. Tekrar onunla çıkış yakalamak istiyoruz." dedi.

Öte yandan kırmızı siyahlılar günü tek çalışma ile tamamladı. Akşam saatlerinde Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan çalışma yaklaşık bir buçuk saat sürdü. 15 dakikası basına açık gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde oyuncular core stabilizasyon çalışması yaptı. Ardından tam saha taktik uygulamalı çift kale maç ile antrenman son buldu. Tedavileri sonrası Stancu ve Landel fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarını gerçekleştirdi.

Gençlerbirliği, yarın sabah yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Bursa'ya hareket edecek. CİHAN
<< Önceki Haber Uğur Çiftçi: Mehmet Özdilek ile Bursaspor'a karşı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER