Üç aylıkken cezaevine giren Bahar bebek yeni yaşını içeride kutladı

15 Temmuz’dan sonra annesi ile birlikte tutuklanıp cezaevine gönderiline yüzlerce bebekten biri olan Bahar Bebek ilk yaşını cezaevinde geçirdi. Anne Özge Elif, yürek yakan bir mektupla kızının ilk doğum gününü kutladı.

SHABER3.COM



Oyuncağın bile yasak olduğu cezaevine 3 aylıkken giren Bahar Bebek, 9 aydır demir parmaklıklar arkasında. İlk yaş gününü cezaevinde kutlayan Bahar’ın annesi Özge Elif mektubunda , “Kışımda yaz, gecemde gün, güzümde Baharım, canım kızım…iyi ki doğdun…” diye seslendi.


 
Kızına yazdığı mektupta 3 aylıkken girdikleri cezevinde yaşadıklarını anlatan anne, “Seni sıcak su torbalarıyla ısıtmaya çalıştığım geceler, demir kapılı buzhaneden farksız banyoda, çamaşır leğeninde yıkarken, acı ağlamalarınla geçen günler… Sonra ilk baharındı…bol acılı, bol salçalı, bol yağlı yemeklerle girdin ek gıda dönemine…daha 6 aylıktın…Suçumuz masum olmak. Artık masumları hapsediyorlar kızım…” ifadelerini kullandı.



Cezaevinde kızı için koğuş arkadaşlarının yaptığı hazırlıklardan bahseden Bahar’ın annesi mektubunu şöyle bitirdi: ”



“Henüz konuşamıyorsun…ba-ba ve ne-ne dışında birşey diyemiyorsun…bir gün ‘anne neden buradayız?” diye soracaksın diye korkmuyorum değilim…Nasıl anlatabilirim ki bu kadar çirkinliği…Sadece bil isterim ki “HAYATIMDA HİÇ OLMADIĞIM KADAR ALNIM AK BAŞIM DİK” canım kızım… Onlar için ettiğim tek dua “Allah’ım bize merhametinle, onlara adaletinle muamelede bulun.” AMİN…Seni çok seviyorum güzel gözlüm. İyi ki doğdun.”

İşte o mektup;


<< Önceki Haber Üç aylıkken cezaevine giren Bahar bebek yeni yaşını... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER