Tweeti paylaşım rekoru kırıyor

Soma’da yaşanan ve herkesi derinden yaralayan faciada mağdur olan maden işçileri ve ailelerinin büyük bir bölümünün borçlarını Volkan Demirel kapattı. Kaptana daha sonra diğer futbolcular da katıldı

Soma'da vefat eden maden işçilerimizi saygıyla anıyoruz

Video: Arşiv

Soma’da yüreğimiz yanmıştı... Tam 301 maden işçisi göçük altında kalarak hayatlarını kaybetmişti. O acı gün hala unutulmadı ve akıllarda. Birçok kurum ya da kuruluşlarca yardımlar yağdı Soma’ya.

Ancak bunların içerisinden tek başına sorumluluk üstlenen bir kişi vardı ki sessiz sedasız en anlamlı desteği verdi. O da Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel...

Facia sonrasında mağdur duruma düşen maden işçileri ve ailelerine kendi imkanlarıyla kucak açtı.

Kiminin borçlarını tamamen temizledi, kiminin de büyük bir bölümünü kapattı.

TAKIM ARKADAŞLARI DA KATILDI

Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli file bekçisinin bu davranışı takım arkadaşlarını da harekete geçirdi.

Diğer futbolcular da kendi aralarında topladıkları paralarla Soma’daki birçok maden işçisi ve yakınlarının borçlarını kapatarak maddi açıdan büyük bir destek verdiler.

Bu davranış da başta Volkan Demirel olmak üzere tüm Fenerbahçeli oyunculara ‘helal olsun’ dedirtti.

VOLKAN DEMİREL'DEN MESAJ

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine maddi yardımda bulunduğu yönündeki haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "13 Mayıs 2014'de Soma'da meydana gelen maden faciası herkes gibi beni de çok derinden yaralamıştır. Vefat eden 301 madencimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine tekrardan başsağlığı dilerim. İhtiyaç duyulduğu dönemlerde ben ve takım arkadaşlarım elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Destek olamaya da devam edeceğiz. Ama bu desteklerin haber olmasından rahatsızlık duymaktayız. Bunun gibi hassas konularda daha özenli haberler yapılmasını, hatta hiç haber yapılmamasını rica ederim" dedi.

Kaynak: Habertürk
<< Önceki Haber Tweeti paylaşım rekoru kırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER