Tutukluluğunun 100. gününde Eren Erdem'den ilk fotoğraf

CHP'nin tutuklu PM üyesi Eren Erdem tutukluluğunun 100. gününde avukatı Onur Cingil aracılığıyla gazetemizden hukuk camiasına çağrıda bulundu.

SHABER3.COM

Tutukluluğunun 100. gününde Eren Erdem'den ilk fotoğraf

CHP 'nin tutuklu PM üyesi Eren Erdem'in cezaevindeki ilk fotoğrafı ve bir de mektubu Cumhuriyet Gazetesi'nde yayınlandı . 
Mektububda tüm hukuk camiasına çağrı yapan Erdem  ' İster AKP'li, ister CHP'li hangi partili olursa olsun bir hukukçu dosyamı savunmamızla birlikte okuyup tutukluluğuma hak verirse söz bir daha asla tutukluluğa itiraz etmeyeceğiz." dedi. 

CHP 'nin tutuklu PM üyesi Eren Erdem tutukluluğunun 100. gününde avukatı Onur Cingil aracılığıyla  Cumhuriyet Gazetesine bir mektup gönderdi 

İşte Erdem'in Silivri'den mesajı: 

"Haksız ve hukuksuz yere tutuklanışımın 100. günü. Avukat arkadaşlarım 28 Eylül'de bu davayı tüm izleyenlerin ve İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin önünde tamamen çürüttü ve çökmüş kumpaslar çöplüğüne attılar. 

Önce 19 Eylül duruşmamı iptal edip sonra 28 Eylül'de beni mahkemeye çıkarmayan heyet dersini avukat arkadaşlarımdan aldılar. Ben de 31 Ekim'de cilasını süreceğim. 

Ancak, hiçbir delil, belge ve suç olgusu olmamasına gizli tanık kumpası çökmesine rağmen beni bırakmıyorlar! Bu bir gasp ve rehin alma durumudur. 

Önümüzdeki celse "hukuki kurallar gereği" tahliye edilmem gerekiyor.  Birlikte göreceğiz. 
Cumhuriyet Gazetesi vasıtasıyla tüm hukuk camiasına çağrı yapıyorum. İster AKP'li, ister CHP'li hangi partili olursa olsun bir hukukçu dosyamı savunmamızla birlikte okuyup tutukluluğuma hak verirse söz bir daha asla tutukluluğa itiraz etmeyeceğiz.  İşte bu kadar haklı ve güçlüyüz. Herkese içten selamlar" 


<< Önceki Haber Tutukluluğunun 100. gününde Eren Erdem'den ilk fotoğraf Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER