Tutuklu akademisyeni ziyarete giden yakınları kaza geçirdi, anneanne ve dede vefat etti

Zonguldak'ta tutuklu KHK mağduru akademisyen Taha Aslan'ı cezaevinde ziyarete giden aile trafik kazası geçirdi. Kazada Aslan'ın anneanne ve dedesi vefat etti, dayısı, eşi ve çocuğu dahil dört kişi yaralandı.

SHABER3.COM

Yürekleri yakan feci kaza gece saatlerinde meydana geldi.

Bartın Üniversitesi'nde çalışırken KHK ile ihraç edilen ve tutuklanan akademisyen Taha Aslan'ı Çorum Cezaevinde ziyarete giden aile Devrek İlçesi Başlarkadı mevkinde trafik kazası geçirdi. Ankara’dan gelmekte olan Mehmet Dabak idaresindeki 41 BL 603 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Çevredekilerin durumu jandarma ve 112 ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Meydana gelen kaza sonrası araç  içinde bulunan Aslan'ın yaşlı anneanne ve dedesi Nazmiye Dabak ile Hasan Dabak hayatını kaybetti. Araç sürücüsü (dayı) Mehmet Daba yaralanırken Aslan'ın eşi ve çocukları olan Zehra Aslan, Aysenaz Aslan ve Leman Çeğe yaralandı. 

Eşinin durumunun ağır olduğu belirtilirken yaralılar vatandaşların yardımıyla Devrek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
<< Önceki Haber Tutuklu akademisyeni ziyarete giden yakınları kaza geçirdi,... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER