TÜRKSAT yöneticisi TV'leri uydudan çıkarmayı cevaplamadı, arka kapıdan çıktı

TÜRKSAT yöneticisi TV'leri uydudan çıkarmayı cevaplamadı, arka kapıdan çıktı

TÜRKSAT Genel Müdür Yardımcısı Halil Yeşilçimen, katıldığı bir programda gazetecilerin, 'TÜRKSAT uydusundan bazı televizyonların çıkarılacak olmasıyla ilgili sorusuna, "Konumuz başka, konuyla ilgili sormak istedikleriniz varsa sorun' cevabını verdi. Gazetecilerin ısrarlı sorularını cevaplamayan Yeşilçimen, arka kapısından arabasına binerek otelden ayrıldı.

4. Bilişim Teknolojileri Standartları Konferansı The Green Park Otel'de gerçekleştirildi. Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) gerçekleştirdiği programda, TÜRKSAT da stant açtı. Programa katılması beklenen TÜRKSAT Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül'ün yerine TÜRKSAT Genel Müdür Yardımcısı Halil Yeşilçimen katıldı. TSE Başkanı Sebahattin Korkmaz'ın da katıldığı programda, bilişim sektöründeki standartlar ve belgelendirme süreçleri, siber güvenlik, e- ticaret, bulut bilişim, veri merkezleri, bankacılık sektörü güvenliği, sızma testi ve adli bilişim uzmanlıkları gibi konular ele alındı.

TÜRKSAT GENEL MÜDÜR YARDIMCISI, BUGÜN ve KANALTÜRK SORULARA CEVAP VERMEDİ

Programda, açılış konuşmalarının ardından 'TSE Beyaz Şapkalı Hacker' belge töreni düzenlendi. Belge töreninden sonra programa kahve arası verildi. Bu sırada salondan çıkan TÜRKSAT Genel Müdür Yardımcısı Yeşilçimen'e gazeteciler, Bugün ve Kanaltürk televizyonlarının TÜRKSAT uydusundan çıkarılmasına yönelik tebligat gönderilmesinin nedenini sordu. Gazeteciler, RTÜK'ün çağrısını hatırlattı. Yeşilçimen gazetecilere, "Konumuz başka, konuyla ilgili sormak istedikleriniz varsa sorun" cevabını verdi. Gazetecilerin ısrarla 'Hukuki bir gerekçe var mı, yargılanmaktan korkuyor musun?' sorularına cevap vermeyen Yeşilçimen, fuaye alanından asansöre doğru yöneldi. Burada da gazetecilerin medyaya sansür sorularına gülümseyen Yeşilçimen, otelin lobisinde bulunan kafeye çıktı. Kafede bir süre oturan Yeşilçimen, otelin arka kapısından çıkarak, arabasıyla oteli terk etti. CİHAN
<< Önceki Haber TÜRKSAT yöneticisi TV'leri uydudan çıkarmayı cevaplamadı,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER