Türkiye'de bir ilki yaptılar

Kurulduğu günden bu yana okul öncesi ve ilkokul dönemi çocukları için yayınlar ortaya koyan Zambak Yayınları, daha fazla çocuğa ve aileye ulaşabilmek, ayrıca çocukları nitelikli dinlemeye yönlendirmek amacıyla ekim ayından itibaren Zambak Çocuk Radyosu’nu hayata geçirdi.

Türkiye'de bir ilki yaptılar

Zambak Çocuk Radyosu adıyla internet üzerinden yayın yapan radyo, küre. fm çatısı altında Dünya’nın dört bir tarafından takip edilebiliyor. Ebeveynler, ilk ve ortaokul öğrencilerine hitap eden radyo vasıtasıyla değerler eğitimini, dil öğrenimini; masallar, hikâyeler, şarkılar ve radyo tiyatroları vasıtasıyla çocuklarına eğlenceli bir şekilde aktarabiliyor.



Radyonun, Türkiye’de üyelik gerektirmeyen ilk ve tek internet çocuk radyosu olduğunu belirten Zambak Çocuk Radyosu genel yayın yönetmeni Tarık Berber   “Bir ebeveynin çocuğuna verebileceği en güzel hediye olan ahlaki değer, tutum ve davranış eğitimini Zambak Çocuk Radyosu vasıtasıyla anne babaların imkânına sunuyoruz. Onların yapması gereken tek şey, küre. fm uygulamasını telefon ya da tabletlerine indirmek ya da direkt internet üzerinden küre. fm ailesi radyolarına dâhil olan Zambak Çocuk Radyosu’nu dinlemek ve dinletmek.” diyerek dünyanın dört bir köşesindeki dinleyicilere, radyonun ileride bir çocuk televizyonu oluşturmak için kendileri adına bir ilk adım mahiyetinde olduğunu belirtiyor.  
<< Önceki Haber Türkiye'de bir ilki yaptılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER