Türkiye'de başınıza her an her şey gelebilir! Kaldırım çöktü Hemşire ve Doktor içine düştü

Diyarbakır'da, çalıştıkları Aile Sağlığı Merkezi'nden çıkan Dr. Suzan Kuday Balık ve hemşire Özlem Duymaz, evlerine gitmek için yolda yürüdükleri sırada bastıkları yer büyük gürültüyle çöktü. Oluşan çukura düşerek hafif yaralanan doktor ve hemşireyi, yardıma koşan çevredekiler çıkarttı. O anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaldırım çöktü Hemşire ve Doktor içine düştü

Diyarbakır'da, çalıştıkları Aile Sağlığı Merkezi'nden çıkan Dr. Suzan Kuday Balık ve hemşire Özlem Duymaz, evlerine gitmek için yolda yürüdükleri sırada bastıkları yer büyük gürültüyle çöktü. Oluşan çukura düşerek hafif yaralanan doktor ve hemşireyi, yardıma koşan çevredekiler çıkarttı. O anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Görev yaptıkları Aile Sağlığı Merkezi'nden çıkan Dr. Suzan Kuday Balık ve hemşire Özlem Duymaz, sohbet ederek kaldırımda yürürken, bastıkları yer büyük gürültüyle çöktü. Altının bir dükkanın uzantısı olduğu belirtilen yolun çökmesi ile çığlıklar atarak çukura düşen Dr. Balık ve hemşire Duymaz, neye uğradıklarını şaşırdı. Doktor ve hemşirenin yardımına çevredekiler koştu. Herkesin seferber olması olmasıyla düştükleri çukurdan çıkarılan Dr. Suzan Kuday Balık ve hemşire Özlem Duymaz, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralanan iki kadın, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olay yerine ise polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Bölge şerit çekilerek geçişe kapatıldı.

Öte yandan  Dr. Suzan Kuday Balık ve hemşire Özlem Duymaz'ın oluşan çukura düşme anı ve ardından yaşananlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

DOKTOR, O ANLARI DHA'YA ANLATTI

Diyarbakır'da, işten çıkıp hemşire Özlem Duymaz ile evlerine giderken üzerinde yürüdükleri zeminin çökmesi sonucu düşüp yaralanan Dr. Suzan Kuday Balık, yaşananları evinde DHA muhabirine anlattı. 

Evli ve 4 yaşında 1 kız çocuğu annesi olan Dr. Suzan Balık, "Ben, radyoloji uzmanı olarak Çocuk Hastanesi'ne bağlı semt polikliniğinde çalışıyorum. İşten çıktık. Hemşire arkadaşımla birlikte evimize dönüyorduk. Aracımı da bu polikliniğin arka tarafındaki boş bir alana park etmiştim. Oradan geçerken kaldırım diye bildiğimiz bir yer üzerinden yürüdük ve bir anda kaldırım çöktü, yaklaşık 3 metre derine indik. Üzerimize taşlar, molozlar düştü. Neye uğradığımızı şaşırdık. Sağ olsun çevredeki vatandaşlar hemen koştular, bizi çıkardılar" dedi. 

'İHMAL VAR, DAVA AÇACAĞIM'

Büyük bir ihmalkarlığın söz konusu olduğunu belirten Dr. Suzan Kuday Balık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şu anda oranın kaldırım olmadığını öğrendim. Orası, bir mobilya atölyesinin kendi yaptıkları yermiş. Büyük bir ihmal söz konusu. O anda aslında neye uğradığımızı şaşırdık. Yani anlık bir şeydi, arkadaşım çok esprili birisi, orada sohbet ediyorduk. Bir anda neye uğradığımızı şaşırdık, arkadaşımın sırtına molozlar düştü ve sırtında kırıklar var, ben çok şükür ucuz atlattım. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi. Bizim yerimizde başka insanlar da olabilirdi. Bu olay mucize gibi, o anda öleceğimi hissettim, bizi kurtarın diye feryat ettik. Bağırmaya çalıştık, Allah'tan çevredeki insanlar duyup hemen koştular. Biraz daha geç kalmış olsalardı çok farklı bir şekilde sonuçlanabilirdi. Dava açmayı düşünüyorum. Çünkü, çok çok daha kötü sonuçlanabilirdi. Şu an hayatta olmayabilirdik. Özellikle dava açacağım ki; böyle şeyler tekrarlanmasın, hiç kimse yaşamazsın bu tarz olayları. Olay sırasında kızım aklıma geldi. Ne yapacağım diye çok düşündüm. Herkes şokta başıma gelenler nedeniyle arayan soran çok fazla, telefonum hiç susmadı." 

 
<< Önceki Haber Türkiye'de başınıza her an her şey gelebilir! Kaldırım... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER