Türkiye Hollanda maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye, Hollanda ile kritik maça çıkıyor. A Milli Takım, Hollanda ile karşı karşıya gelecek. İki takım açısından da kritik önem taşıyan mücadelede kaybeden taraf büyük yara alacak. Merakla beklenen Türkiye Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Türkiye-Hollanda maçı ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye Hollanda maçı saat kaçta hangi kanalda?

EURO 2016 yolunda oldukça kritik bir dönemeçte olan Türkiye, kader maçında Hollanda'yı Konya'da Torku Arena'da ağırlayacak. Peki, A Grubu'nun 8. maçı olan Türkiye Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 yolunda Letonya ile 1-1 berabere kalarak büyük bir avantajı kaybetti. Ancak grupta 3.'lük için çekiştiğimiz Hollanda'nın da kendi sahasında İzlanda'ya 1-0 mağlup olmasıyla grupta işler tamamen karıştı.

Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak maç adeta final niteliği kazanırken, millilerimizin 3. olma şansını sürdürmesi için bu maçı mutlak kazanması gerekiyor.

Türkiye ile Hollanda, 6 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Konya Büyükşehir Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Bu zorlu mücadeleyi Show TV canlı olarak yayınlayacak.

Letonya ile 1-1 berabere kalan Türkiye, EURO 2016'ya katılmak için grup elemeleri sürecinde Hollanda ile karşılaşacak.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 8. maçında yarın Konya'da Hollanda ile karşılaşacak.

Konya Büyükşehir Torku Arena'da saat 19.00'da başlayacak, grup üçüncülüğü, dolayısıyla da finallere gidebilmek için play-off bileti açısından büyük önem taşıyan maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Miguel Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Jon Nunez Fernandez, ilave yardımcı hakemleri ise Carlos Del Cerro Grande ile Alejandro Jose Hernandez olacak.

Hollanda'nın yenildiği gece Letonya karşısında 90 artı 1. dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan ve avantajı kullanamayan Türkiye, üçüncülükteki rakibini mağlup ederek, son 2 maç öncesi önüne geçmeyi hedefliyor.

Puan durumu

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 8. maçlar öncesi Türkiye 9 puanla dördüncü, Hollanda ise 10 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Fransa'da düzenlenecek finallere gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar direkt katılacak. Grup maçları sonucunda en iyi 3. olan takım da yine turnuvada doğrudan yer alacak, diğer üçüncüler ise play-off oynayacak.
<< Önceki Haber Türkiye Hollanda maçı saat kaçta hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER