Türkiye: 0 - Yunanistan: 0 (İlk yarı)


Stat: Fatih Terim
Hakemler: Paolo Valeri, Gianluca Cariolato, Alessandro Giallatini (İtalya Futbol Federasyonu)
Türkiye: Volkan Babacan,Gökhan Gönül, Ahmet Yılmaz Çalık, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı,Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup,Hakan Çalhanoğlu,Olcay Şahan, Arda Turan, Cenk Tosun
Yunanistan: Karnezis, Manolas, Tziolis, Fortunis, Papadopoulos, Torosidis, Tachtsidis, Papastathopulos, Holebas, Samaris, Mitroglou

Türkiye ile Yunanistan arasında oynanan özel maçın ilk yarısı golsüz, berabere tamamlandı.

2015 yılında oynadığı 10 maçın 8'inden galip ayrılan ve iki maçı da berabere tamamlayan milliler, bu yılın son maçında Yunanistan'ı konuk ediyor. A Milliler, yılı namağlup tamamlamak isterken, mavi beyazlılar, yeni hocaları Skibbe ile moral bulma peşinde.

DAVUTOĞLU VE ÇİPRAS DA TRİBÜNDE

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras, Bahçeşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmayı birlikte izledi. Stat çevresinde ve içinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Aleksis Çipras, karşılaşma öncesinde tribündeki yerlerini aldı.

TRİBÜNDEN YÜKSELEN ISLIKLI PROTESTOYA ARDA ENGELİ

Maç öncesinde okunan Yunan Milli Marşı esnasında tribünlerin bir bölümünden ıslık sesleri yükselirken, takım kaptanı Arda Turan protestonun son bulması yönünde taraftarlara çağrıda bulundu.

PARİS'TEKİ TERÖR SALDIRISI İÇİN SAYGI DURUŞU, TRİBÜNLERDEN PROTESTO

Karşılaşma öncesinde geçtiğimiz günlerde Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Tribünlerin bir bölümü saygı duruşu süresince 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı atarken bir bölümünün de ıslıklarla protestoda bulunması dikkat çekti.

MAÇTAN DAKİKALAR

23. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı köşe atışında ceza alanı içinde iyi yükselen Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Karnezis'te kaldı.
26. dakikada Cenk Tosun'la verkaç yapan Hakan Çalhanoğlu'nun ceza alanı dışından sert şutunda meşin yuvarlak, az farkla üstten auta çıktı.
39. dakikada Mitroglou'nun ceza alanı dışından şutunda top az farkla yandan auta çıktı.

Kalan dakikalarda da gol olmayınca ilk yarı, 0 - 0 tamamlandı. CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye: 0 - Yunanistan: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER