TÜMSİAD'da Yatırım Teşvik Belgesi Eğitimi başladı


TÜMSİAD Hatay Şubesinde DOĞAKA Teknik Destek Programı kapsamında bulunan Yatırım Teşvik Belgesi eğitimi başladı.

Yatırım Teşvik Belgesi eğitim programı öncesi konuşma yapan TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren, DOĞAKA Teknik Destek Programlarının ülke ekonomisine ve bölge ekonomisine önemli katkılar sağladığını bu eğitimler ile üyelerini daha donanımlı hale getirerek Devletin sağladığı Teşviklerden yararlanmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Gülsüren, "Devletimizin girişimcilere verdiği bu teşvikler çok önemli. Bu projelerin hükümetin 2023 hedefine katkı verecek bir proje olduğunu da ifade etmek isteriz. İskenderun'daki dernek binamızda başlatılan eğitimler sayesinde girişimcilerimizin iyi bir netice almalarını bölgemizde yeni iş sahaları ve istihdama da katkı sağlamalarını temenni ediyorum." dedi.

Ardından söz alan DOĞAKA Eğitmenlerinden Yusuf Çöleli, İskenderun ve çevresinde yatırım yapmak isteyen girişimcilere yönelik sine vizyon destekli olarak sunum yaptı. Çöleli yaptığı konuşmasında, "Bu teşviklerin amacı bölgesel ekonominin güçlendirilmesi, Türkiye'nin ekonomik anlamda güçlenmesini ve sürdürülebilmesini sağlamayı hedeflemektedir. Yatırımcılarımızın yer tespiti konusunda da çok dikkatli olmaları gerekir. Bu bakımdan bu tür eğitimlere katılan girişimcilerimize kurmayı hedefledikleri yeni işlerinde şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

Çöleli, TÜMSİAD'da gerçekleştirilen eğitiminde, girişimcilere, teşvik belgesinden nasıl istifade edebilecekleri konusunda da detaylı bilgiler verdi. CİHAN
<< Önceki Haber TÜMSİAD'da Yatırım Teşvik Belgesi Eğitimi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER