Tüm puan türlerinde il birincileri Amasya Ahi Dershanesi'nden


AMASYA (CİHAN)- Amasya'da 28 yıldır çok sayıda eğitim başarısına imza atan Ahi Dershanesi, 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre de tüm puan türlerinde il birincilerini çıkartarak geleneği devam ettirdi.
Dershane öğrencilerinden Talha Doğu YGS-1 YGS-2, Banu Çetinkaya YGS-3 YGS-5 ve YGS-6, Şamil Bayyut ise YGS-4 puan türlerinde Amasya il birincisi oldu.
Ahi Dershanesi Müdürü Abdurrahman Aydın elde edilen başarıların sürpriz olmadığını, öğretmen ve öğrencilerin özverili çalışmaları sonucunda bu başarıya yakaladıklarını söyledi.
Öğrencilerinin her yıl olduğu gibi bu yılda il genelinde ki bütün dereceleri topladığını kaydeden Aydın, "Öğrencilerin ihtiyacına cevap verecek bilgi, deneyim, kültür ve hizmet sağlandığı takdirde başarılı olmamaları için bir sebepleri kalmayacağını düşünüyorum. Bu anlamda Amasya'nın eğitim alanında ki başarısının artması için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Elde edilen başarılarda emeği geçen okul ve dershane öğretmenlerini kutluyor, aynı oranda bu başarıya destek olan velilerimizi de tebrik ediyorum. Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek bütün öğrencilere başarılar diliyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Tüm puan türlerinde il birincileri Amasya Ahi Dershanesi'nden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER