Trump'u anlatan kitap çıktığı gün bitti

ABD'de Başkan Donald Trump hakkında yazılan kitap birkaç saatte tükendi

SHABER3.COM

Amerikalı gazeteci Michael Wollf’un yazdığı “Ateş ve Öfke: Trump’ın Beyaz Sarayı’nın içinden” adlı kitap ABD Başkanı Donald Trump’ın tüm engelleme girişimlerine rağmen salı günü piyasaya çıktı. ABD’de satışa çıktığı ilk gün çok satanlar listesinin birinci sırasına yerleşen kitabın, birçok kitapçıda daha ilk günden tükendiği aktarıldı. ABD’li gazeteci Michael Wolff’un yazdığı ‘Ateş ve Öfke' kitapta Trump’ın kendisi ve yakın çevresiyle yapılan 200 röportaja dayanılarak yazıldı. Kitabın bu kadar ses getirmesinin nedeni içerisinde yer alan çok sayıda iddia. 

DONDURUCU SOĞUKTA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Başkent Washington’daki dondurucu soğuğa rağmen sabah saatlerinde kitapçıların önünde uzun kuyruklar oluştuğu gözlemlendi. Kentin tanınmış kitapçısı KramerBooks’un kapılarını geceyarısı açtığı ve sabaha kadar kitabın tükendiği bildirildi.

BASIMI ENGELLENMESİN DİYE PİYASAYA ERKEN ÇIKTI

DW Türkçe’nin haberine göre, kitabın aslında gelecek salı günü piyasaya çıkması planlanıyordu. Ancak Trump, avukatları aracılığıyla kitabın piyasaya çıkmasını engellemeye çalışınca Henry Holt yayınevinin kitabı planlanandan önce satışa sunma kararı aldığı belirtildi. ABD Başkanı Donald Trump'ı kızdıran kitabın yayımlanmasını engellemek için, avukatları harekete geçmiş Yazar ve yayınevine çekilen ihtar mektubunda, kitabın içeriğinde Trump ile ilgili 'çok sayıda yalan ve dayanaksız ifadelerin bulunduğu' iddia edilmiş. Kitabın yayımının durdurulmaması halinde yayıncı ve yazara hakaret davası açılacağı uyarısı yapılmıştı.
<< Önceki Haber Trump'u anlatan kitap çıktığı gün bitti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER