Trump dünyadan tepki çekiyor, havuz medyası şaşkın!

ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'e büyükelçilik kararı sonrası İsrail'in Gazze'de Filistinlilere yönelik saldırısı tepki çekmeye devam ediyor. AKP'ye yakın havuz medyası da Trump ve İsrail karşıtı haberlerle tepki gösteriyor. Bu durum Trump'ın Başkan olduğu 2017'de, havuz medyasının Trump'ın başkanlığını sevinçle karşılayan manşetlerini tekrar gündeme getirdi.

SHABER3.COM

Beyaz Saray’da sekiz yıl oturan Demokrat Barack Obama’dan görevi devralan Cumhuriyetçi Donald Trump 20 Ocak 2017’de Kongre’de yemin ederek ABD’nin 45. Başkanı oldu. 10 Ocak’ta gerçekleşen başkanlık seçimlerini önde tamamlayan Trump, başta Kudüs’ün başkent yapılması olmak üzere birçok infial oluşturacak seçim vaadinde bulunmuştu.

Demokrat Parti adayı Hillary Clinton’ın seçimi kaybetmesini büyük bir sevinçle karşılayan AKP ve iktidar yanlısı medya organları ise Trump’ın gelişini kutlayan birbirinden manidar manşetler atmışlardı. İşte o manşetlerden bazıları; Akit; Yeni Amerika, Türkiye; Dünya Ters Köşe, Yeni Şafak; Dünya Ters Köşe, Akşam; Amerika’da Trump Piyonlarda Kramp!...



<< Önceki Haber Trump dünyadan tepki çekiyor, havuz medyası şaşkın! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER