TRT'den şok karar!

Milli Takımla ilgili düşünceleri konusunda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i eleştiren tarihçi Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil konusunda TRT dikkat çeken bir karara imza attı...

TRT'de Terim'e istifa çağrısı

Video: Arşiv

Görüşleriyle Türk halkının büyük beğenisini toplayan ve son dönemlerde televizyonların vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Şimşirgil'e TRT'den yayın yasağı geldi.

Milli Takımlar teknik patronu Terim'in, "Bundan sonra TRT'nin sorularını cevaplamayacağım ve onları muhatap almayacağım, onlara röportaj filan da vermeyeceğim" açıklamasına karşılık sessiz kalan TRT şok bir karar alarak, bugün Serdar Tuncer'in sunduğu "Ramazan Sevinci" programının konuğu olan Prof.Dr.Ahmet Şimşirgil'i yayına çıkartmama kararı aldı. Daha önce cuma gününün program konuğu olarak Prof.Şimşirgil'i duyuran TRT'nin bugünkü yayın akışında Serdar Tuncer'in konuğunun sadece Hayati İnanç olarak gözükmesi dikkat çekti.

Terim İspanya maçından hemen sonra yayımlanan TRT'deki programında modoratör Pelin Çift'in milli takımla ilgili düşüncelerini sorması üzerine Prof.Ahmet Şimşirgil oyuncuların hırssız oluşlarına dair eleştiri de bulunmuştu.

Sonrasında Terim'in basın toplantısında hedef tahtası haline gelmesine Şimşirgil, kendisinin oruçla ilgili açıklamalarını gündeme getirerek, "Sen de o zaman oruçla ilgili fetva verirken din alımı miydin" diyerek cevap vermişti.

Kaynak: Sporx
<< Önceki Haber TRT'den şok karar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER