Trabzon'un kaptanı taraftara garanti verdi

Osmanlıspor mağlubiyeti ile taraftarları üzen Trabzonspor'un takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, "Telafi edeceğiz. Geçen yılki gibi olmayacak. Bunun garantisini verebilirim. Ayağa kalkacağız" dedi.

Trabzon'un kaptanı taraftara garanti verdi

Osmanlıspor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşayan bordo mavili takımın kaptanı Onur Recep Kıvrak, bu kötü günlerin telafisinin olacağını söyledi. Yeni bir takım olduklarını ve geçen yıl yaşadıkları sıkıntıların tekrarlanmayacağını belirten Onur, "Geçen sene çok büyük sıkıntılar çektik. Bunun farkındayız. Kaybettikten sonra konuşulacak fazla bir şey kalmıyor ama bir şekilde ayağa kalkacağız. Ayağa kalkmasını da bilmeliyiz. Ama şunu söyleyebilirim ki asla geçen yılki gibi olmayacak. Bunun garantisini verebilirim" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR"

Takımı ayağa kaldıracaklarını belirterek bu yolda da taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken 28 yaşındaki file bekçisi, "Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Trabzonspor’un toparlanması gerekiyor. Sonuçta Trabzonspor çok büyük bir camia ve çok büyük bir kulüp. Bu şehirde yaşıyoruz. Burada nefes alıp veriyoruz. Taraftarların hislerini, yaşadıklarını çok iyi biliyorum. Bayrama sevinçli giremediler. Onu da biliyoruz. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için çok üzgünüz. Telafi edeceğiz ve ayağa kalkacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

YEREL GAZETELERDEN 'ÜMİT YOK' YORUMU

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Trabzonspor'un sahasında Osmanlıspor karşısında aldığı yenilgi ve oynanan futbolu eleştirtiren yerel gazeteler, "Takım gelecek adına ümit vermedi. Bu futbol ve sonuçlarla bu iş zor" yorumunda bulundu.

Ekspres Gazetesi, 'Nereye böyle?', '90 dakika boyunca tel tel dökülen bordo mavili takım, gelecek adına ümit vermedi. Trabzonspor, son 2 haftada oynadığı maçlarda gol bulamadı. Bordo mavili kurmaylar, taraftara 'sabır ninnisi' söyledi' başlıklarını kullandı. Sonnokta Gazetesi, "60’ıncı yıl da olsa zor dostum zor!', 'Farkında mısınız? 'Geleceğin takımını kuruyoruz' derken sıradanlaşıyoruz. Osmanlıspor karşısındaki futbol ve alınan yenilginin başka izahı var mı?' ifadelerine yer verdi. Karadeniz Gazetesi de, "Sabır sabır ya sabır", 'Başkan Usta ve Teknik Direktör Yanal her defasında sabır mesajları veriyorlar ama Trabzonspor’un ortaya koyduğu kötü futbol ve aldığı sonuçlar saç baş yolduruyor' yorumunda bulundu. İlkhaber Gazetesi, Taka Gazetesi ve Günebakış Gazetesi de 'Bayram gelmiş neyime!' başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı, Yanal’ın oyun sistemini ise 'maceracı' olarak yorumladı.

TRABZONSPOR'DAN BAYRAM MESAJI

Trabzonspor Kulübü, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından Başkan Muharrem Usta ve Yönetim Kurulu adına yapılan paylaşımda, 'Tüm camiamızın Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz' ifadelerine yer verildi.

<< Önceki Haber Trabzon'un kaptanı taraftara garanti verdi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER