Trabzonspor Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzaladı


Trabzonspor, Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzaladı. Yeni yönetimin sezonun ilk yarısının sonuna kadar takımın başında kalmasına karar verildiği tecrübeli hocanın sözleşmesinin sezon sonuna kadar olmasının prosedür gereği olduğu öğrenildi.

Trabzonspor, Şota ile yolların ayrılmasının ardından, ligin 11. haftasından sonra geçici olarak takımın başına Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu'nu getirmişti. Bordo mavililer, tecrübeli hoca yönetiminde çıktığı ilk maçta sahasında Gençlerbirliği 1-0 yenmiş, ardından deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 yenilmişti. Tekelioğlu'nun talebeleri son maçta ise evinde Eskişehirspor'u 3-1 mağlup olmuştu.

Bordo mavili kulübün geçen hafta yapılan kongresinin ardından göreve gelen Muharrem Usta başkanlığındaki yeni yönetimi, sezonun ilk yarısının bitimine kadar Tekelioğlu ile çalışmaya devam etme kararı almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu talimatları gereği sözleşmesi olmadan bu haftaki Çaykur Rizespor maçında takımın başında çıkması mümkün olmayan tecrübeli hoca ile bugün resmi sözleşme imzalandı. Anlaşmayla ilgili kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımız teknik direktörlüğüne sezon sonuna kadar görev yapmak üzere Sayın Sadi Tekelioğlu getirilmiştir." denildi. Anlaşmayla ilgili KAP'a yapılan açıklamada ise Tekelioğlu'na ödenecek ücretle ilgili bilgiye yer verilmedi.

Bu arada, yeni yönetimin sezonun ilk yarısının sonuna kadar takımın başında kalmasına karar verildiği tecrübeli hocanın sözleşmesinin sezon sonuna kadar olmasının prosedür gereği olduğu öğrenildi. Tekelioğlu'nun geleceği konusunda ligin ilk yarısına kadar olan maçlarda alınacak sonuçların belirleyici olacağı bildiriliyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER