Trabzonspor'da sakatların son durumu


Trabzonspor'da sakatlığı bulunan 6 oyuncuya, burnundan küçük bir operasyon geçiren Erkan Zengin de katıldı. Yapılacak son kontroller neticesinde özel bir maskeyle çalışmalara başlaması planlanan tecrübeli futbolcunun hafta sonu oynanacak Balıkesirspor maçında oynayıp oynamayacağı belirsiz. Bordo mavili ekipte, sezonu kapatan Bosingwa ve Aytaç Kara'nın yanı sıra Yatabare, Sefa, Cardozo ve Deniz'in de sakatlıkları devam ediyor. Bu isimlerden de sadece Sefa ve Cardozo'nun Balıkesir maçına yetişme ihtimali bulunuyor.

Bordo mavili kulüpten sakatlığı devam eden oyuncuların durumuyla ilgili yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi: "Sağ diz ön çapraz bağ total rüptürü tanısı konan oyuncumuz Jose Bosingwa ile yapılan görüşmeler neticesinde Portekiz'de artroskopik ön çapraz bağ tamiri geçirmek üzere ülkesine gitmiştir. Sol kasık bölgesinde kas ve tendon yırtığı tanısıyla sezonu kapatan oyuncumuz Yatabare'nin tedavisi planlanan şekilde devam etmektedir. Sol kalf bölgesinde soleus kas grubunda ikinci derece yırtık tanısı konan oyuncumuz Sefa Yılmaz'ın tedavisi ve özel saha ve salon çalışma programı planlanan şekilde devam ekmekte olup hafta sonu oynanacak olan Balıkesirspor maçına yetiştirilmeye çalışılmaktadır. Sağ ayak tarak kemiğindeki kırık sebebiyle opere edilen oyuncumuz Aytaç Kara'nın planlanan tedavi programı devam etmekte olup, oyuncumuz koltuk değneklerinden bağımsız olarak normal yürüme paternine başlamıştır. Yapılacak son kontrolleri neticesinde 2 hafta sonra koşulara başlaması planlanmaktadır. Geçen hafta bel problemi sebebiyle kadrodan çıkartılan Oscar Cardozo'nun tedavisi planlanan şekilde devam ekmekte olup, saha çalışmalarına başlamıştır. Cardozo hafta sonu oynanacak olan Balıkesirspor maçına yetiştirilmeye çalışılmaktadır. Eskişehirspor maçında sol arka adalesinden sakatlanarak ikinci yarıya devam edemeyen oyuncumuz Deniz'in yapılan muayene ve tetkikleri neticesinde biseps femoris kasında ikinci derece kas yaralanması (yırtığı) tanısı konulmuş olup, tedavisine başlanmıştır. Bir süredir burnundan nefes alma güçlüğü sıkıntısı yaşayan oyuncumuz Erkan Zengin'in yapılan ayrıntılı muayene ve tetkikleri neticesinde burnunda nazal deviasyon tanısı konulmuş olup kendisine 1 gün önce küçük bir cerrahi müdahale uygulanmış olup, yapılacak son kontroller neticesinde özel bir maskeyle çalışmalara başlaması planlanmaktadır."

YABANCILARIN SERBEST KALDIĞI İDDİASINA YALANLAMA

Öte yandan, Trabzonspor'daki yabancı oyuncuların alacaklarını tahsil edemediği için serbest kaldıkları yönünde çıkan haberlere yalanlama geldi. Bordo mavili kulübün Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, iddialarla ilgili yaptığı açıklamada, "Oyuncularımızın alacaklarını alamadığı için serbest kaldıkları yönünde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün, oyuncularımızın ve camiamızın huzurunu bozmaya yönelik bu tür haberlere taraftarlarımızın da itibar etmemelerini rica ederiz." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da sakatların son durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER