Trabzonspor'a coşkulu karşılama, federasyona tepki


Süper Lig'in 22. haftasında İstanbul'da oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrasında Trabzon'a dönen bordo mavili kafileyi yüzlerce taraftar coşkulu tezahüratlarla karşıladı. Bursasporlu bazı taraftarlar da Trabzonspor'a destek için Trabzon Havaalanı'na gelerek Trabzonspor kafilesini karşıladı.

Galatasaray ile Ali Sami Yer Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da dün akşam oynanan ve 1 - 0 öne geçtiği maçta sahadan 2 - 1 mağlup ayrılan Trabzonspor kafilesi Trabzon'a gece geç saatlerde gelmesine rağmen coşku ve sloganlarla karşılandı. Bordo mavili taraftarlar önce Türkiye Futbol Federasyonu'nun Trabzon'da bulunan bürosunu bastı, bayrağını indirip, tabelasını tahrip etti. Ardından da Trabzon Havaalanı'na takımı karşılamaya geldi.

Bordo mavili taraftarlar, yaptıkları açıklamada, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Merkez Hakem Kurulu ile hakemlere tepki gösterdiler. Bazı taraftarlar ligin ilk yarısında oynanan maçta Cüneyt Çakır'ın Galatasaray lehine uydurma bir penaltı verdiğini de hatırlatarak, Trabzonspor'un puanlarının çalındığını iddia ettiler.

BURSASPORLULAR DA DESTEK VERDİ, PASOLİG KARTLARINI KIRDI

Bu arada Trabzonspor'un uğradığı mağduriyete tepki gösteren bordo mavili taraftarlara Bursaspor taraftarlarından da destek geldi. Bursaspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından "Salih Dursun Trabzonspor'un değil, artık Anadolu'nun sembolüdür ve artık bizim de evladımızdır" açıklamasına taraftarları da Trabzon'da destek verdi.

Bordo mavili ekibi karşılamak için Trabzon Havaalanı'na gelen Trabzonsporlu taraftarlarla birlikte alana gelen Bursaspor kaşkollu taraftarlar da Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e tepki gösterdi. Bursasporlu taraftarlar ellerindeki pasolig kartını kırarak hem Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e hem de Merkez Hakem Kurulu'na tepkilerini dile getirdiler.

FUTBOLCULARA SEVGİ GÖSTERİSİ

Galatasaray maçının ardından gece geç saatlerde Trabzon'a dönen bordo mavili kafile Trabzon Havaalanı'nda büyük bir coşku ile karşılandı.

Takımlarını karşılamak ve oyunculara destek olmak için alana gelen yüzlerce kişi, meşaleler yakarak tezahüratlar yaptılar ve oyuncularına destek çıktılar. Futbolcular alandan çıkarken kendilerine gösterilen ilgi ve sevgi gösterisine ise alkışlayarak karşılık verdiler.

Bordo mavili oyuncular, taraftarların arasından geçerek kendilerini tesislere götürecek otobüse binerek alandan ayrıldılar.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'a coşkulu karşılama, federasyona tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER