TMOK Fair Play Kervanı 19. ziyaretini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine yaptı


Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) Fair Play'i anlatmayı hedefe seçen Fair Play Üniversiteler Kervanı toplamda 19., 2016'nın ise ikinci ziyaretini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne yaptı.

Hava muhalefetinden Dalaman yerine Antalya'ya inen uçak yüzünden Muğla'ya gece yarısı varan heyet sabah programını uyguladı. Kervanda Erdoğan Arıpınar, Murat Özbay, Teoman Güray, Haldun Domaç, Avni Erboy, Semra Demirer ve Sevim Güllü yer aldılar. Ünlü maraton şampiyonu İsmail Akçay ve genç milli takımda da yer almış olan Muğla il Spor Müdürü Serkan Öcalmaz da panelde kervana katıldılar.

TMOK Fair Play Kervanı heyeti, belediye ziyareti, anı heykelinin sunulmasının ardından üniversitede ilk olarak Spor Bilimler Fakültesi'nin dekanı Prof. Dr. Recep Gürsoy'u sonra da Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar'ı ziyaret etti. Heyet ziyarette anı heykeli ve Fair Play Hizmet madalyaları sundu.

Uluslararası Fair Play Karikatür Sergisi'nin açılmasının ardından ise heyet ve misafirler, TMOK standı, Fair Play Standı ve Sponsor Kiğılı'nın standı ziyaret etti. Ardından gerçekleştirilen panel ise ana salonu dolduran öğrenci ve eğitim kadrosunun katılması İstiklal Marşı, saygı duruşu ve Rektör Harmandar'ın TMOK'a teşekkür ve takdir içeren konuşması ile başladı. Konuşmacılar ve görsel sunumlar büyük ilgi görürken, panel Fair Play'e bağlılık andı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kervan daha sonra Vali Amir Çiçek'i ziyaret ederek Muğla'dan ayrıldı. TMOK Fair Flay Kervanı'nın programında önümüzdeki günlerde Çanakkale 18 Mart Üniversitesi olacak.
CİHAN
<< Önceki Haber TMOK Fair Play Kervanı 19. ziyaretini Muğla Sıtkı Koçman... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER