TMOK Fair Play Kervanı 18 Mart Üniversitesi'ndeydi

TMOK Fair Play Kervanı 18 Mart Üniversitesi'ndeydi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Kervanı'nın 20. durağı Çanakkale 18 Mart Üniversitesi oldu.

Fair Play olgusunu geleceğin spor yöneticilerine anlatmak için yola çıkan TMOK Fair Play Üniversiteler Kervanı 20. ziyaretini Çanakkale 18 Mart Üniversitesine yaptı.

İldeki tüm basın ve yayın organlarının büyük çapta duyurduğu ziyaretin Çanakkale Valiliği ve Belediye başkanlığına yapılan saygı ziyaretleri ile başlayan programda sonra Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Necati Cerrahoğlu kervanı karşıladı. Ekip birlikte üniversite rektörlük binasına giderek Rektör vekili Prof. Dr. Metehan Uzun'a üniversite adına Fair Play anı şiltini sunarken, Fair Play'e hizmet madalyaları takıldı.

Kervan daha sonra ana spor salonuna geçti ve protokolün katılması ile Fair Play Karikatür Sergisi'nin, TMOK, Fair Play, Kiğılı, Spor A.Ş. ve üniversitenin stantlarının açılışını yaptı.

Öğrencilerin balkonlar dahil doldurduğu salonda başlayan Fair Play panelini Yrd. Doç. Necati Cerrahoğlu yönetti. Panelde kervan ekibinden Erdoğan Arıpınar, Teoman Güray, Bilge Donuk, Remzi Yılmaz, Semra Demirer, Sevim Güllü yer aldılar. Panelin özel konukları ünlü maratoncu İsmail Akçay ve kapalı salon Dünya Okçuluk şampiyonu Nevin Akdağ da birer konuşma yaptılar ve soruları cevapladılar.

3 saate yakın süren panel ilgiyle izlenirken, Fair Play'e katkısından dolayı Nevin Akdağ'a hizmet madalyası takıldı. Topluca söylenen Fair Play Andı'ndan sonra anı fotoğrafı çekilerek ziyaret noktalandı.

Fair Play Kervanı'nın gelecek ziyareti spor bölümü bu ay fakülteye yükseltilen Düzce Üniversitesi olacak.
CİHAN
<< Önceki Haber TMOK Fair Play Kervanı 18 Mart Üniversitesi'ndeydi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER