Temizlik işçisini falçata ile kesen zanlı tutuklandı


İzmir'in Bornova ilçesinde falçata ile öldürülen temizlik işçisi Kenan Gümüş'ün katil zanlısı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Belediye giysi bağışındaki elbiseleri yakmak isterken Gümüş'ün engel olması nedeniyle cinayeti işlediğini söyleyen zanlı Mustafa Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

11 Şubat 2016 tarihinde akşam saatlerinde, Yeşilova Mahallesi otoban kenarındaki boş su kanalında bir ceset bulundu. Polis, ölen kişinin yaklaşık 10 yıldır Bornova Belediyesi'nde taşeron temizlik işçisi olarak çalışan Kenan Gümüş (49) olduğunu belirledi. Polis ekipleri yaptığı incelemede, evli ve iki çocuk babası Gümüş'ün, vücudu falçata ile kesilerek öldürüldüğünü tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmaların ardından İzmir Şehirlerarası Terminal çevresinde yaşayan evsiz olan Mustafa Ç.'yi (44) gözaltına aldı.

Mustafa Ç., polise verdiği ifadesinde, giysi bağış kutusundan aldığı elbiseleri yakmak isterken kendisine engel olan Kenan Gümüş'ü öldürdüğünü belirterek, "Kenan Gümüş'ü önce su kanalının içine yatırdım. Montumun cebindeki falçatayı çıkardım. Önce ellerini yukarıdan aşağıya doğru 3-4 kez kestim. Sağ ve sol yanaklarını kestim. Kafasını da yukarıdan aşağıya doğru kestim. Bu sırada Kenan Gümüş bağırıyordu. Kulaklarını zafer işareti olsun diye kestim. Kalçasını da zevk olsun diye 2-3 defa kestim. Daha sonra yan tarafında yaktığım ateş ile üzerimi kuruttum. Cebimdeki falçatayı da ateşe attım ve uzaklaştım" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen zanlı Mustafa Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber Temizlik işçisini falçata ile kesen zanlı tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER