TEM’de 13 araç birbirine girdi!

Kocaeli ve İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonucu TEM'in Dilovası mevkiinde yol tamamen ulaşıma kapandı. Yaşanan bir kazada ise 13 araç birbirine girdi.

TEM’de 13 araç birbirine girdi!

Araçların kayması sonucu meydana gelen kazalar nedeniyle İstanbul yönüne ulaşım durdu. Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’nde TEM yolunda 13 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

Yaşanan kazalar ve aşırı kar yağışı nedeniyle saat 08.00 sıralarında karayolunun kapanması üzerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Kapanan karayolunda uzun araç konvoyu oluşurken trafik ve karayolları ekipleri çalışmalarını yaklaşık 3 saat boyunca yolu açmaya çalıştı.  Kocaeli’nde kar kalınlığı yer yer 15 santimetreye ulaştı.

13 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ!

Yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, otomobile çarptı. TEM Otoyolu Dilovası rampası mevkiinde meydana gelen kazada diğer araçlarda duramayarak birbirine çarptı.

13 aracın birbirine girdiği zincirleme kazada hurdaya dönen bir otomobilde sıkışan 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, otobüs, minibüs ve araçlarda bulunan 30 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar Gebze’de bulunan hastanelere sevk edildiler. İstanbul istikameti ulaşıma kapanırken, yolda uzun araç konvoyları oluştu. Konvoydaki araçlar tek tek geçiş yaptırırken, geriden gelen araçlar ise TEM Otoyolu Körfez gişelerinden D-100 Karayolu’na yönlendirildi. Saat 10.30'da da otoyol tek şeritten ulaşıma açıldı.
<< Önceki Haber TEM’de 13 araç birbirine girdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER