TeknoSA'dan Euro 2016 yolundaki milli takıma destek


Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi TeknoSA, haziran ayında gerçekleşecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası yolundaki Türkiye A Milli Futbol Takımı'na reklam filmiyle destek oldu. Reklam filmi, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile milli oyuncuların katılımıyla Antalya'daki TeknoSA mağazasında gösterildi.

Milli takıma 9 yıldır destek veren TeknoSA, Antalya'da gerçekleşecek olan Türkiye-İsveç hazırlık maçı öncesinde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile milli oyuncuları TeknoSA mağazasında ağırladı. TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, Fatih Terim'e ve oyunculara milli takıma verilen desteği sembolik olarak ifade eden TeknoSA PREO markalı akıllı telefon takdim etti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise 9 yıllık işbirliğini yansıtan A Milli Takım forması hediye etti.

REKLAM FİLMİ

Reklam filminde Milli Takımın Fransa destanı öncesinde 'Herkes için kırmızı, herkes için beyaz, herkes için teknoloji' vurgusu yapılıyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve oyuncular tarafından beğenilen reklam filmi, TV'lerde yayınlanmaya başlamadan önce TeknoSA'nın Türkiye genelindeki 276 mağazasında tüm ekranlarda aynı anda yayınlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber TeknoSA'dan Euro 2016 yolundaki milli takıma destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER