Teknoloji devinden devrim niteliğinde buluş

Bu teknolojiyle, kaydedilen görüntülerin eş zamanlı olarak her yerden izlenmesi sağlanacak.

Teknoloji devinden devrim niteliğinde buluş

Panasonic, geleneksel video uydu bağlantı gereksinimini ortadan kaldırarak, kaydedilen görüntülerin eş zamanlı olarak her yerden izlenmesini sağlayan bulut kamera çıkardı. 

Cihazın özellikle haberciler için bir devrim niteliğinde olduğu belirtiliyor.

Pa­na­so­nic, kay­de­di­len gö­rün­tü­le­rin ne­re­dey­se ger­çek za­man­lı ola­rak dün­ya­nın her ye­rin­den iz­le­ne­bil­me­si­ne ola­nak ta­nı­yan ilk el­de ta­şı­na­bi­lir bu­lut sis­tem­li pro­fes­yo­nel ka­me­ra­sı AJ-PX270’i mart ayın­da pi­ya­sa­ya sü­rü­yor. Ka­me­ra, ge­le­nek­sel vi­de­o uy­du bağ­lan­tı­sı ge­rek­si­ni­mi­ni or­ta­dan kal­dı­ra­rak ha­ber­ci­ler için on­li­ne can­lı ya­yın sis­te­min­de ku­sur­suz bir çö­züm su­nu­yor.

Bugün'ün haberine göre, LAN üze­rin­den kab­lo­suz iş akı­şı­nı müm­kün kı­lan ci­haz, 2014 son­ba­ha­rın­da 3G/4G/LTE bağ­lan­tı se­çe­nek­le­ri­ni de des­tek­le­ye­cek.

Yük­sek kod­lar­ma tek­no­lo­ji­si

Ka­me­ra, ge­niş bir bit ora­nı yel­pa­ze­sin­de ka­yıt se­çe­nek­le­ri su­nan for­ma­ta sa­hip. Ci­haz ay­rı­ca AVC-In­tra100’ün ya­nı sı­ra 1920x1080 10 bit 4:2:2 ya­yın ka­li­te­sin­de kay­da im­kan ve­ren AVC-LongG kod­la­ma tek­no­lo­ji­si­ni de ba­rın­dı­rı­yor.

5 bin 840 euro

2 adet da­hi­li mic­roP2 kart yu­va­sı­na sa­hip olan AJ-PX270, dü­şük ma­li­yet­li kul­la­nım ve uzun sü­re­li ka­yıt im­ka­nı su­nu­yor. Ka­me­ra­nın fi­ya­tı ise KDV ha­riç 5 bin 840 eu­ro ola­rak be­lir­len­di.

<< Önceki Haber Teknoloji devinden devrim niteliğinde buluş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER