Sony Xperia Z2 sızdırıldı!

Milyonlarca Xperia hayranlarını sevindirecek haber Çin'den geldi.

Sony Xperia Z2 sızdırıldı!

Kısa bir süre önce CES 2014 etkinliğinde amiral gemisi Sony Xperia Z1’in mini versiyonu Xperia Z1 Compact’ı tanıtan Sony’nin, yakın zamanda yeni amiral gemisini tanıtacağı söyleniyor. İddialara göre Sony, Xperia Z2 adı ile gelecek olan yeni modelini gelecek ay düzenlenecek olan MWC 2014 Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacak.

Aşağıda gördüğünüz resim, Sony'nin Ar-Ge departmanı kaynak gösterilerek bir Çin web sitesinde yayınlandı. Xperia Z2’ye ait olduğu söylenen arka kapak resminin yanı sıra bazı özelliklerde sızdırıldı. Buna göre Xperai Z2,5.3 inç ekrana ve 23 megapiksel kameraya sahip olacak. Cihaz beş farklı renkli versiyonu ile kullanıcılara sunulacak.

Sızdırılan bu arka panel günümüzdeki yüksek özellikli Xperia modellerinde olduğu gibi cam kaplı görünmüyor. Mor bir görünümü olan kapak, metalik veya karbon fiberden yapılmış.

Xperia Z2, iddia edildiği gibi MWC 2014 etkinliğinde gelirse eğer, Samsung’un amiral gemisi Galaxy S5 ve HTC’nin amiral gemisi HTC One+ gibi güçlü modellere büyük bir rakip olacaktır.



(teknolojioku.com)
<< Önceki Haber Sony Xperia Z2 sızdırıldı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER