Sam­sun­g S6 sabırsızlıkla bekleniyor

Sam­sun­g’­un ye­ni ami­ral ge­mi­si S6 için ne­fes­ler tu­tul­du. İşte özellikleri...

Sam­sun­g S6 sabırsızlıkla bekleniyor

Sam­sung'un uzun bir sü­re­dir üze­rin­de ça­lış­tı­ğı ve 2015'in ikin­ci çey­re­ğin­de ta­nıt­ma­sı bek­le­nen ye­ni ami­ral ge­mi­si Ga­laxy S6 ile il­gi­li de­tay­lar gel­me­ye de­vam edi­yor. Şir­ke­te ya­kın kay­nak­lar­dan sı­zan bil­gi­le­re gö­re, S6'nın iki ay­rı ver­si­yo­nu­nu sa­tı­şa su­na­cak. 64 Bit­lik des­tek­le gel­me­si bek­le­nen ci­haz, 21 MP ka­me­ra­ya sa­hip ola­cak.

64 BİTLİK DESTEK

Mo­del­ler­den bi­ri 64 bit des­tek­le­yen Snap­dra­gon 810 ve di­ğe­ri ise Sam­sung'un ken­di üre­ti­mi olan ve 64 bit des­te­ği­ne sa­hip Exy­nos 7420 ad­lı se­kiz çe­kir­dek­li iş­lem­ci yon­ga se­ti­ni içe­re­cek.

HIZ­LI VE­Rİ TRANS­FE­Rİ

Et­news'in ra­po­ru­na gö­re de Sam­sung, S6'da UFS bel­lek (Uni­ver­sal Flash Sto­ra­ge) kul­la­na­cak. UFS da­ha yük­sek ak­ta­rım hız­la­rı ve da­ha dü­şük ener­ji ge­rek­si­ni­mi su­nan, SSD ve dü­şük güç­lü eMMC'yi bir­leş­ti­ren ye­ni ne­sil NAND flaş bel­lek. eMMC'de sa­ni­ye­de 400 MB hız­lar­da ve­ri trans­fe­ri olur­ken, UFS'de bu oran ise 1.2 GB/s.

5 MP SEL­FI­E KA­ME­RA­SI

Ci­ha­zın ek­ra­nı­nın 1440x2560 pik­sel çö­zü­nür­lük­lü Qu­ad HD pa­nel ola­ca­ğı ön gö­rü­lü­yor. Ka­me­ra­nın 16 ya da 21 me­ga­pik­sel Sony Ex­mor RS IMX240 sen­sö­rü ile ge­le­ce­ği be­lir­ti­lir­ken, ön yüz ka­me­ra­sı için ve­ri­len de­ğer ise 5 MP. Ay­rı­ca ci­ha­zın 32 GB, 64 GB ve 128 GB'lık fark­lı de­po­la­ma alan­la­rı ola­ca­ğı be­lir­ti­li­yor.

BUGÜN
<< Önceki Haber Sam­sun­g S6 sabırsızlıkla bekleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER