Samsung Galaxy S5'te şok eden gelişme

Samsung'un son teknoloji gözdesi Galaxy S5'te şok eden bir gelişme yaşandı. Şirket telefon alanlara çağrı yaptı.

Samsung Galaxy S5'te şok eden gelişme

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5'te sebebi bilinmeyen bir kamera arızası ortaya çıktı. Sınırlı sayıda cihazda var olduğu belirtilen sorun kameranın çalışmasını imkansız kılıyor.

Samsung'un geçtiğimiz günlerde satışa sunulan yeni amiral gemisi Galaxy S5'te kamera arızası ortaya çıktı. The Verge sitesinin haberine göre, sınırlı sayıda cihazda bulunan sorun kameranın kullanılmasını olanaksız kılıyor. İnternet forumlarında sorunu dile getiren bazı Galaxy S5 kullanıcıları, cihazlarında "Uyarı: Kamera Arızası" bildirimi aldıklarını belirtiyor.

NEDENİ BELLİ DEĞİL

Cihazı yeniden başlatmak, sıfırlamak ya da kamera uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemek gibi kulllanıcıların gerçekleştirebileceği çözümlerin sorunu gidermediği de verilen bilgiler arasında. Yaşanan problemin nedeni ise henüz bilinmiyor.

DEĞİŞİM ÇAĞRISI

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsung, az sayıda kişinin bu sorunu yaşadığını belirterek kullanıcıları sorunlu cihazların değişimi için kendileriyle iletişime geçmeye davet etti. Galaxy S5'te ortaya çıkan kamera arızasının kaç kişiyi etkilediği bilinmiyor.

(Shift Delete) 
<< Önceki Haber Samsung Galaxy S5'te şok eden gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER