Putin zombilere karşı(!)

Renkli kişiliğiyle ve imza attığı sıra dışı işlerle olay olan Rus Lider bu sefer Zombilerle savaşacak. Yanlış duymadınız!

Putin zombilere karşı(!)

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bilgisayar oyun kahramanı oluyor. Önümüzdeki dönem piyasaya çıkacak olan oyunda, Rusya Devlet Başkanı Zombilerle savaşacak.

You Don’t Mess with Putin (Putin’le şakalaşma) adıyla piyasaya çıkacak olan oyunda, Başkan Putin Kremlin sarayında bilgisayar oyun endüstrisinin Batılılaştırılmasını talep ettiği bir basın konferansı düzenliyor. Toplantının devam ettiği sırada bir Zombi ordusu toplantıyı basıyor. Zombiler Vladimir Putin ve Mike adlı bir Amerikan video oyun uzmanı hariç herkesi öldürmeyi başarıyor ve Zombilerle savaş böylece başlamış oluyor.

Belçikalı programcı Michele Rocco Smeets tarafından yapılan oyunun, 31 Ekim'e kadar tamamlanması planlanıyor. Belçikalı Smeets daha önce de, CIA eski çalışanı Edward Snowden’i konu aldığı “Snowden Run 3D” adlı bir komedi oyun yapmıştı. 

Bilgisayar platformunda piyasaya çıkacak olan oyun, aynı zamanda ios ve android tabanlı telefonlarda da oynanabilecek. İlk bölümü ücretsiz olarak oynanabilecek olan oyunun, diğer bölümleri için 3,99 dolar ödemek gerekecek.

CİHAN

<< Önceki Haber Putin zombilere karşı(!) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER