İşte LG'nin yeni akıllı silahı G3'ün özellikleri

G3, Samsung’un S5 ile iPhone 5S’e meydan okuyor...

İşte LG'nin yeni akıllı silahı G3'ün özellikleri

3 GB RAM’i, dev ekranı ve güçlü piksel yoğunluğuyla pazarda dengeleri değiştirmeyi hedefleyen LG’nin yeni akıllı silahı G3, Samsung’un S5 ile iPhone 5S’e meydan okuyor. Üst düzey akıllı telefon pazarında LG’nin yeni amiral gemisi G3’ün tanıtılmasıyla taşlar bir kez daha yerinden oynadı.Keskin ekranı, 3 GB RAM’i ve 4K görüntüsüyle Samsung Galaxy S5 ve iPhone 5S gibi pazarın en büyüklerine kafa tutan marka, satın alma noktasında tüketicilerin kafasını bir hayli meşgul edeceğe benziyor.

 Önce ekrana karar verin

iPhone 5s'in 4 inçlik ekranına karşı LG G3'ün phablet ölçülerine ulaşan 5,5 inçlik ve S5’in 5.1 inçlik ekranları oldukça fazla bir alan sağlıyor.
Bu iki cihazdan birini tercih etmek isteyenler, öncelikle hangi boyutun kendileri için daha uygun olduğunu sorgulamalılar.

PİKSELDE ÜSTÜN

G3'ün qHD ek­ra­nı­nın cid­di bir pik­sel yo­ğun­lu­ğu sun­du­ğu ve 5s ve S5’e bu alan­da üs­tün­lük sağ­la­dı­ğı gö­rü­lü­yor. LG G3'ün 538 ppi de­ğe­rin­de­ki ek­ra­nı­na kar­şın iP­ho­ne 5s'te 326 ppi S5’te ise 432 ppi ek­ran bu­lu­nu­yor.

İşlemciler eşit

Cihazları teknik detaylarına göre kıyaslayacak olursak, her üç cihazın da güçlü işlemcilere sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Bellek tarafında ise yine LG'nin üstünlüğü bulunuyor. LG G3'de 2 GB ve 3 GB (üst modelde) çift kanal bellekler yer alırken iPhone 5S'te 1 GB, S5’te ise 2 GB bellek kullanılıyor.





<< Önceki Haber İşte LG'nin yeni akıllı silahı G3'ün özellikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER