Galaxy S4'e ilgi o kadar fazla ki...

Samsung’un yeni model Galaxy S4 cep telefonuna yoğun talep var

Galaxy S4'e ilgi o kadar fazla ki...

Samsung'un en fazla güvendiği akıllı telefon modeli Galaxy S4 Güney Kore mobil pazarındaki yerini aldı. Güney Kore’den sonra dünya gözünde büyük bir pazar akışına sahip Türkiye için geri sayım başladı. 

Türk kullanıcıların beğenisine ve alışveriş sepetine sunulacak S4 için az bir süre kalmasıyla beraber Türk operatör şirketlerinin web siteleri güncellendi. Samsung Galaxy S4, ön siparişten hariç Avea’da raflardaki yerini aldı. Telekomünikasyon şirketlerinin hemen ardından teknoloji site ve marketlerde yerini alması beklenilen S4’ün, biraz gecikebileceği söz konusu.

Samsung’un verdiği resmi açıklamada, Güney Kore için her ne kadar stok sorunu yaşanmayacak olsa da büyük pazarlara sahip kullanıcılar bu haberle sosyal medya üzerinden umutsuzluklarını dile döktüler. Sky News’in haberine göre, tedarikçilerle yaşanan geçici sayılabilecek problemler yüzünden Türkiye ve diğer Avrupa ülkeleri stok eksikliği nedeniyle kısa bir süre geç kavuşabilecek.

Galaxy S4’ün çeşitli parçalarının tedarik edildiği şirketlerin gecikmesi sonucu zincire bağlı bir şekilde üretimin yavaşladığı biliniyor. Samsung yetkililerinin basın yoluyla verdiği açıklamada kullanıcıya bu geciktirmeyi hissetmeden üretime hızlı bir şekilde devam edeceklerini duyurdu. 
<< Önceki Haber Galaxy S4'e ilgi o kadar fazla ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER